Η Πάρις Χίλτον φημίζεται για την… υπερβολή της. Η εντυπωσιακή κληρονόμος σε κάθε της εμφάνιση μόνο απαρατήρητη δεν περνάει… Έτσι, δε θα μπορούσε να διοργανώσει κάτι άλλο από ένα υπέρλαμπρο πάρτι για τα πρώτα γενέθλια του γιου της.

Το αγοράκι της διάσημης κληρονόμου ήταν περιτριγυρισμένο από πολλή αγάπη στο πρώτο του πάρτι γενεθλίων. Για την περίσταση, η μεγιστάνας φόρεσε ένα μακρύ μπλε φόρεμα, λευκά γυαλιά ηλίου και πριγκιπική κορώνα.

Η 42χρονη μαμά γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του παιδιού της με συγγενικά πρόσωπα αλλά και στενούς φίλους. Το θέμα του πάρτι ήταν το «Living Under the Sea», δηλ. «ζώντας στον βυθό της θάλασσας».

@parishilton

What does everyone think of my “Sliving Under The Sea” theme for Phoenix 1st Birthday party? ✨🐠🐳 🐚 👶🏼🐚🐳🐠✨ #SlivingMom 💫

♬ The Little Mermaid (Marimba Remix) – Harry Goes Boom!

Το σκηνικό που στήθηκε στην αυλή της έπαυλης της Πάρις Χίλτον περιλάμβανε τέχνη με άμμο, ζωολογικό κήπο και όμορφες εκθέσεις με μπαλόνια, όλα με υδάτινο θέμα. Η εκκεντρική μαμά έφερε επίσης και ένα πόνι, στολισμένο με μια στέκα, για να μοιάζει με μονόκερο, προκειμένου να διασκεδάσει τα παιδιά και τους παρευρισκόμενους.

@parishilton

Baby P’s 1st Birthday🎈🎈👶🏼🎈🎈

♬ original sound – ParisHilton

«Είναι τα πρώτα γενέθλια του Φοίνιξ και έχουμε θέμα τον βυθό της θάλασσας. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη» μοιράστηκε με τους ακολούθους της. «Έχω διοργανώσει καταπληκτικά πάρτι γενεθλίων σε όλη μου τη ζωή. Οπότε το να μπορώ να το κάνω αυτό για το μικρό μου αγόρι δημιουργεί μια τόσο ξεχωριστή ανάμνηση» είπε χαρακτηριστικά.