Συζήτηση περί κωμωδίας και politically correct αστείων είχαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος με τον καλεσμένο τους Διονύση Ατζαράκη. Συγκεκριμένα, οι τρεις τους κουβέντιασαν για το αν υπάρχουν όρια στην κωμωδία και αν το πολιτικά ορθό μπορεί να επηρεάσει το συγκεκριμένο είδος θεάτρου.

Σε αυτό το σημείο, η παρουσιάστρια της ΕΡΤ εξέφρασε την άποψή της για τον Μάρκο Σεφερλή και το χιούμορ που χρησιμοποιεί στις παραστάσεις του. Τόνισε πως δεν έχει κάποιο προσωπικό θέμα μαζί του και πως έχει τύχει γελάσει με τα κείμενά του, ωστόσο δεν προτιμάει το χιούμορ του.

«Η κωμωδία απευθύνεται το ίδιο σε όλους; Υπάρχει ένοχο χιούμορ; Να πω πάλι για το παράδειγμα του Σεφερλή, ο οποίος είναι τεράστιος σε αυτό που κάνει», ανέφερε αρχικά η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Μπορεί να δω Σεφερλή – δεν θα δω επί τούτου… Ξέρεις για ποιον λόγο, για το politically correct του πράγματος – αλλά θα τον δω, γιατί παίζει κάπου και φυσικά θα γελάσω με την ατάκα. Δεν θα γελάσω, επειδή είναι ντυμένος γυναίκα. Αυτό δε μου φαίνεται αστείο. Με την ατάκα, όμως, θα γελάσω», παραδέχτηκε σε άλλο σημείο η παρουσιάστρια.

«Ούτε κι εγώ θα γελάσω με αυτό. Ούτε η κωμωδία απευθύνεται σε όλους, γι’ αυτό και υπάρχουν πολλοί κωμικοί για να διαλέξει ο κόσμος ποιος του αρέσει και ποιος του ταιριάζει», σχολίασε από την πλευρά του ο Διονύσης Ατζαράκης.

«Ο Σεφερλής παραμένει ένας πάρα πολύ έξυπνος και ταλαντούχος κωμικός. Έχει μέσα και πάρα πολύ ωραία αστεία», συμπλήρωσε ο καλεσμένος της εκπομπής.

«Υπάρχει ένα κομμάτι του κόσμου, όμως, που δε θα παραδεχθεί ότι γελάει με τα αστεία του Μάρκου ή με τα δικά σου», τόνισε αμέσως μετά η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.