Στην εξωτική Ζανζιβάρη επέλεξε να κάνει Πρωτοχρονιά η Ζέτα Μακρυπούλια. Άλλωστε, είναι γνωστό πως η ηθοποιός και παρουσιάστρια του Rouk Zouk λατρεύει τα ταξίδια και να εξερευνά νέους τόπους. Οπότε, αποφάσισε να υποδεχθεί το νέο έτος στην Αφρική.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες αρχικά από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και στη συνέχεια από τις εξορμήσεις της στη Ζανζιβάρη.

Σε μία από τις αναρτήσεις της, η Ζέτα Μακρυπούλια εξήγησε και τον λόγο που θέλησε να κάνει διακοπές σε ένα τέτοιο μέρος φέτος, γράφοντας: «Αποφάσισα φέτος ο νέος χρόνος να με βρει στη φύση, που τόσο αγαπώ και στην εποχή που αγαπώ, το καλοκαίρι! Αυτό θα σας ευχηθώ για το 2024. Να κάνετε αυτό που επιθυμεί η ψυχή σας και μόνο! Να φροντίζετε και να αγαπάτε τον εαυτό σας, όπως ακριβώς το κάνετε, με κάθε κόστος, για τα αγαπημένα πρόσωπα! Καλή Χρονιά!».

Σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε αναφερθεί στο πόσο είχε πιέσει τον εαυτό της στο παρελθόν και πλέον κοιτάει την ψυχική της υγεία.

«Πάνω από τα πάντα είναι η ψυχική μου υγεία. Είναι πάνω από όλα, γιατί χτύπησε καμπανάκι. Χτύπησε ένα ισχυρό καμπανάκι πριν από την πανδημία του κορονοϊού. Έπαθα πανικό. Η δεύτερη κρίση πανικού που έπαθα. Η πρώτη ήταν πάνω στην σκηνή και ξαφνικά ένιωσα και άκουσα ένα κρακ και ξαφνικά άρχισα να τρέμω πάνω στην σκηνή. Η πρώτη φορά που χρειάστηκε να ζητήσω βοήθεια ήταν αυτή».