Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τρίτης (2/1), τελέστηκε το μνημόσυνο για τις εννιά ημέρες από τον θάνατο του Βασίλη Καρρά το περασμένο Σάββατο (30/12). Έπειτα από επιθυμία της οικογένειας η τελετή πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης πέθανε σε ηλικία 70 ετών την παραμονή των Χριστουγέννων σκορπώντας τη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά και στους θαυμαστές του. Διάσημοι τραγουδιστές, φίλοι του και χιλιάδες φαν του συνέρρευσαν στην κηδεία του για να τον αποχαιρετίσουν. Μάλιστα, κάποιοι από τους τραγουδιστές ερμήνευσαν ένα τραγούδι που είχε γράψει για τη σύζυγό του Χριστίνα πάνω από το μνήμα, ενώ έριξαν και λίγο ουίσκι στο φέρετρο.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η δημοσιογράφος Χρύσλα Γεωργακοπούλου στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Alpha στο μνημόσυνο παρόντες ήταν η σύζυγός του, η κόρη του, ο αδελφός και ελάχιστοι στενοί φίλοι.

Μιλώντας στο πρόγραμμα, ο πρόεδρος του χωριού, Χρήστος Διαμαντίδης, ανέφερε πως ήταν επιθυμία της οικογένειας να πραγματοποιηθεί το μνημόσυνο σε στενό κύκλο, ενώ η σύζυγός του που είναι σε κακή κατάσταση αναχώρησε χθες το βράδυ για τη Θεσσαλονίκη. «Σκεφτόμαστε να δώσουμε το όνομα του Βασίλη Καρρά στον δρόμο μπροστά από το πατρικό του σπίτι», υπογράμμισε.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, η σύζυγος και η κόρη του πήραν μία σημαντική πρωτοβουλία και έδωσαν χρήματα σε εστιατόριο της Αθήνας για να ετοιμάσει φαγητό σε 100 οικογένειες που το είχαν ανάγκη.