Δύο γυναίκες από τη Φλόριντα αυτοχαρακτηρίζονται ως «αδελφές-σύζυγοι με έναν κυνηγό σύζυγο» και τραβούν την προσοχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μετά την αποκάλυψη ότι μοιράζονται τον ίδιον άντρα. Η Νικόλ, η Λόρεν και ο σύζυγός τους Τζάστιν βρίσκονται σε μια πολυγαμική σχέση – ή τρίο – ενώ τώρα οι δύο γυναίκες αυτοανακηρύσσονται ως «αδερφές – σύζυγοι», όπως μοιράστηκαν στο TikTok.

«Γίναμε αδερφές – σύζυγοι και η αγάπη μεγαλώνει», γράφουν πάνω από το βίντεο. Η Νικόλ και ο Τζάστιν, που είχαν σχέση από το σχολείο και τελικά παντρεύτηκαν, ήταν μαζί για 20 χρόνια προτού έρθει η Λόρεν στη ζωή τους πριν από περίπου επτά χρόνια… Οι σύζυγοι αποκαλύπτουν μερικά άλλα σημαντικά κομμάτια της «οικογένειας». Η Νικόλ έχει τρία παιδιά με τον Τζάστιν, ενώ η Λόρεν έχει δύο δικά της παιδιά από μια προηγούμενη σχέση, που τα έφερε στη νέα «οικογένεια».

Το αρχικό ζευγάρι διαλύθηκε πριν από περίπου τέσσερα χρόνια μετά τον χωρισμό της Νικόλ με τον Τζάστιν, ωστόσο και οι δύο γυναίκες εξακολουθούσαν να έχουν ερωτική επαφή μαζί του. «Αγαπούσαμε ακόμα ο ένας τον άλλον, αλλά όχι πια με αυτόν τον τρόπο και δεν πειράζει», είπαν οι δύο γυναίκες. «Εξακολουθούμε να ζηλεύουμε για ασήμαντα πράγματα, επειδή είναι κάτι ανθρώπινο», πρόσθεσαν.

Η Λόρεν και η Νικόλ φαίνονται στο βίντεο χαρούμενες να κρατιούνται χέρι – χέρι με τον Τζάστιν προτού και οι δύο δείξουν τις ξεχωριστές βέρες τους. Άλλα βίντεο που δημοσιεύτηκαν στο TikTok της τριάδας δίνουν μια ματιά στο πώς είναι η καθημερινή ζωή για τη μεγάλη ευτυχισμένη «οικογένεια», μεταδίδει η NewYorkPost.

Τα βίντεο δείχνουν από το πώς είναι η ώρα του ύπνου – με τον Τζάστιν να κοιμάται με τη μια σύζυγο τη μια μέρα και με την άλλη την άλλη – μέχρι το πώς απολαμβάνουν τις διακοπές τους όλοι μαζί και πώς διασκεδάζουν μαζί. Οι θεατές έγραψαν θετικά σχόλια δείχνοντας την υποστήριξή τους στην «οικογένεια», επισημαίνοντας πόσο χαρούμενοι και αφοσιωμένοι φαίνονταν όλοι στη σχέση. «Είναι η πρώτη φορά που βλέπω ένα από αυτά, όπου ΟΛΟΙ φαίνονται τόσο χαρούμενοι και ικανοποιημένοι με την κατάσταση», έγραψε ένας σχολιαστής.

«Πραγματικά λατρεύω την ατμόσφαιρα [του καθενός]! Παρακολουθώ τα βίντεό σας (τα βλέπω μέχρι το τέλος) και έχετε ανοίξει το μυαλό μου πάρα πολύ! Love yall’s family ❤️», έγραψε ένας άλλος.