Ο Ράιαν Ρέινολντς μοιράστηκε στα social media μια «πειραγμένη» φωτογραφία που απεικονίζει τον ίδιο και τον Τράβις Κέλσι ντυμένους όπως οι σύντροφοί τους Μπλέικ Λάιβλι και Τέιλορ Σουίφτ, αντίστοιχα.

Ο 47χρονος ηθοποιός, διάσημος για πολλούς ρόλους του σε μεγάλες επιτυχίες του Χόλιγουντ μεταξύ άλλων και για τις ερμηνείες του ως «Deadpool», διακωμώδησε τη viral πόζα της συζύγου του, επίσης ηθοποιού, Μπλέικ Λάιβλι, με την πολύ καλή της φίλη, την pop star, Τέιλορ Σουίφτ που πρόσφατα παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα της ταινίας της Μπιγιονσέ για την περιοδεία Renaissance Tour, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο.

Η 33χρονη Σουίφτ έλαμπε σ’ ένα λαμέ φόρεμα Balmain, ενώ η 36χρονη Λάιβλι είχε απλώσει το χέρι της, το οποίο καλυμμένο με ένα γάντι, πάνω στο μηρό της «βασίλισσας της pop. Έτσι, ο Ρέινολντς «ανέβασε» μια φωτογραφία όπου έχει αντικαταστήσει το κεφάλι της Λάιβλι με το δικό του κι εκείνο της Σουίφτ με του συντρόφου της Τράβις Κέλσι, άσου των Κάνσας Σίτι Τσιφς του NFL. «Νιώθω πως θα έπρεπε να το θυμόμουν αυτό», έγραψε ως λεζάντα στη φωτογραφία.

Μαζί στο γήπεδο

Η Μπλέικ Λάιβλι κι ο Ράιαν Ρέινολντς είχαν συνοδεύσει μαζί με τον Χιού Τζάκμαν και άλλους φίλους την Τέιλορ Σουίφτ στο δεύτερο παιχνίδι που είχε βρεθεί σε γήπεδο του NFL για να παρακολουθήσει από κοντά τον Τράβις Κέλσι. Η pop star και η παρέα της είχαν προκαλέσει παροξυσμό στους fans όταν βρέθηκαν στο «MetLife Stadium» του Νιού Τζέρσεϊ για να δουν τους Κάνσας Σίτι Τσιφς να νικούν με 23-20.

Η Λάιβλι και η Σουίφτ εδώ και χρόνια είναι πολύ καλές φίλες και πρόσφατα φωτογραφήθηκαν από παπαράτσι σε κοινή τους έξοδο μαζί με άλλες φίλες τους και μεταξύ αυτών την Μπρίτανι Μαχόουμς, σύζυγο του ηγέτη των Κάνσας Σίτι Τσιφς, Πάτρικ Μαχόουμς. Μάλιστα, οι δύο τους βρέθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας (4/12 – για την Ελλάδα) στον αγώνα των Τσιφς με τους Γκριν Μπέι Πάκερς για να δουν τους συντρόφους τους να αγωνίζονται.