Η πόρτα της εκπομπής «Οδός Ζαρίφη 2» του Open άνοιξε και η Κατερίνα Ζαρίφη αντίκρισε τον ράπερ Mente Fuerte. Η συζήτηση ξεκίνησε από την συνεργασία του με τον Αντώνη Ρέμο. «Σαν άνθρωπος είναι υπέροχος, με πρόσεξε πάρα πολύ, κάναμε ωραίο παρεάκι» είπε χαρακτηριστικά ο Mente Fuerte για τον Αντώνη Ρέμο και στην συνέχεια, μίλησε για τα «κόμπλεξ» που κυριαρχούν στον χώρο της μουσικής, μεταξύ καλλιτεχνών.

«Παλιακά είναι τα κόμπλεξ που έχουμε οι καλλιτέχνες. Άμα δεν ξέρεις την ιστορία της μουσικής, δεν υπάρχει και συνέχεια. Παίρνεις έμπνευση από την παλιά μουσική. Δεν υπάρχει πουθενά παρθενογέννεση», τόνισε.

«Εσύ φταις για όλα»

«Εγώ σε γνώρισα με την καλύτερή σου φίλη, τη Μαρία Σολωμού», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη στον καλεσμένο της και ο Mente Fuerte απάντησε χαρακτηριστικά: «Εσύ φταις για όλα! Φταις ξεκάθαρα!». «Είμαστε φίλοι αυτό το διάστημα; Είμαστε εντάξει;», ρώτησε στη συνέχεια η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Mente Fuerte είπε: «Είμαστε φίλοι. Όλοι είμαστε φίλοι. Είμαστε φίλοι όλοι».

Στις επόμενες ερωτήσεις, ο Mente Fuerte για να αποφύγει τη συζήτηση για την Μαρία Σολωμού, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τα έχουμε πει μία, δύο, τρεις, τέσσερις, πέντε, έξι τώρα».

«Κι εγώ διαφώνησα με τον Light σε ό,τι έγινε με τον Μικρούτσικο»

Σε ότι αφορά την πρόσφατη κόντρα του Light με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο Mente Fuerte σημείωσε πως: «Κι εγώ διαφώνησα με τον Light σε ό,τι έγινε με τον Μικρούτσικο, ξεκάθαρα. Είχαμε κάνει κάτι κουβέντες να είμαι κριτής στο Fame Story, αλλά δεν προχώρησε. Θα μου άρεσε. Είμαι πολύ διαφορετικός χαρακτήρας από τον Light».

«Κάθε ράπερ φτιάχνει έναν χαρακτήρα που είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα»

Αναφορικά με την τραπ μουσική, δήλωσε: «Σίγουρα επηρεάζει τα παιδιά ο επιθετικός στίχος της τραπ. Κάθε ράπερ φτιάχνει έναν χαρακτήρα που είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα, είναι ρόλος. Όταν το μικρό παιδί ακούει ότι γίνεται αυτό κι αυτό, το παίρνει σαν παράδειγμα και τα περισσότερα παιδιά τα κάνουν. Το τελευταίο πράγμα βέβαια, που τα επηρεάζει είναι η μουσική, όλα ξεκινάνε από το σπίτι».

«Εγώ στο κορίτσι μου είμαι λίγο πιο συντηρητικός, τη θέλω λίγο πιο… ντυμένη για αρχή»

Αναφορικά με τη σχέση του ο Mente Fuerte ήταν φειδωλός και αρκέστηκε να πει: «Εγώ στο κορίτσι μου είμαι λίγο πιο συντηρητικός, τη θέλω λίγο πιο… ντυμένη για αρχή. Είμαι ζηλιάρης, τρελός, κανονικός. Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα δύσκολα εμπιστευόμαστε, είτε σε φιλική είτε σε ερωτική σχέση».