Η Ελένη Μενεγάκη πριν μερικές μέρες είδε τον εαυτό της στο μόνιτορ της εκπομπής και συνειδητοποίησε πως έχει παχύνει. Σήμερα (22/11), η παρουσιάστρια του Mega αποκάλυψε στον «αέρα» της εκπομπής της πως έχει μπει σε διαδικασία δίαιτας και ζήτησε την κατανόηση των τηλεθεατών σε περίπτωση που έχει νεύρα.

Όταν η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε… «αντιμέτωπη» με το μιλφέιγ του Γιώργου Τσούλη τόνισε πως δεν μπορεί να αντισταθεί.

«Όχι ρε εσύ σήμερα. Είπα να αρχίσω να τρώω σαλάτα με τόνο και κανένα κοτοπουλάκι σκέτο. Από σήμερα και μπρος Ελένη πρέπει. Λάθος περίοδος βέβαια. Κανονικά κανένας normal άνθρωπος καλοί μου φίλοι δεν πρέπει να ξεκινά να μαζευτεί στο φαγητό ημέρες εορτών. Είναι λάθος! Για αυτό αν με δείτε αυτές τις ημέρες να έχω νεύρα, από την πείνα θα είναι, από τα πολλά ζαρζαβατικά» ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

«Να σας πω την αλήθεια καλοί μου φίλοι, ξεκινώντας με τη μαγειρική σώζομαι λίγο. Ε, δεν μπορώ να φάω στο ξεκίνημα της εκπομπής. Στο φινάλε λες ένα άντε ρε παιδί μου καλά περάσαμε, ας φάμε και μία μπουκιά. Εγώ προσωπικά θα σωθώ. Για εσάς δεν ξέρω κι ειδικά με συνταγές σαν τη σημερινή. Δεν γίνεται στην αρχή να φας γιατί σου έρχεται υπνηλία. Είναι θέμα φόρας» συνέχισε η Ελένη Μενεγάκη.