Για τη συμμετοχή του στο διάσημο ημερολόγιο με τους ημίγυμνους Αυστραλούς πυροσβέστες που εκδίδεται για καλό σκοπό μίλησε ένας από τους πρωταγωνιστές του ο Τζέικομπ Χάκερ. Όπως αποκάλυψε αφιέρωσε πολλά χρόνια για να αλλάξει την εμφάνισή του καθώς στην εφηβεία ήταν υπέρβαρος.

«Έλεγα ότι μέχρι τα 30 μου θέλω να μπω στο Ημερολόγιο των Αυστραλιανών Πυροσβεστών και τα κατάφερα. Έγινα 30 τον περασμένο Ιούνιο και είμαι φέτος στο Ημερολόγιο» επεσήμανε μιλώντας στο Mega και την εκπομπή «Πάμε Δανάη» την Παρασκευή (10/11).

«Αφιέρωσα πολύ καιρό στον εαυτό μου, πολλά χρόνια για να αλλάξω την εμφάνισή μου και τον τρόπο που σκέφτομαι για τον εαυτό μου. Ξέρω πολλούς ανθρώπους που παλεύουν με αυτό καθημερινά» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τζέικομπ Χάκερ.

Στην εφηβεία του όπως είπε ήταν υπέρβαρος ενώ εξήγησε πως μετά το σχολείο συνειδητοποίησε πως έπρεπε να αλλάξει τη ζωή του για να είναι υγιής.

«Όταν τελικά έβαλα στο μυαλό μου ότι αυτό είναι αυτό που θέλω να κάνω, εκεί ήθελα να κατευθύνω τη ζωή μου, 7 χρόνια πριν. Άρχισα να εστιάζω στη γυμναστική, στα βάρη, στη διατροφή και ό,τι χρειάζεται για να είμαι υγιής. Ήταν ο κύριος στόχος μου στη ζωή» δήλωσε.

«Για να συμμετέχει στο ημερολόγιο έπρεπε να δείξει μεγάλη αφοσίωση και σκληρή δουλειά στη φυσική κατάσταση και το σώμα του» ανέφερε και πρόσθεσε: «Υπάρχει πολύ στρες, αλλά και πολύ σκληρή δουλειά για να μπορείς να αποδώσεις την καλύτερη εικόνα του σώματός σου. Κάνω βάρη 4 μέρες τη βδομάδα, γιατί το σώμα χρειάζεται την αποθεραπεία για να ξεκουραστεί. Κάνω αερόβια άσκηση 5 μέρες την εβδομάδα».