Πολλά έχουν ακουστεί τελευταία για την κατάσταση της υγείας του Βασίλη Καρρά. Ο τραγουδιστής έχει εγείρει ερωτήματα τελευταία, καθώς οι επισκέψεις του στο νοσοκομείο είναι συχνές.

Ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε σήμερα μέσα από την εκπομπή του «Το Πρωινό», πως η υγεία του Βασίλη Καρρά πάει πολύ καλά. «Συνεχίζει τις θεραπείες του με γενναιότητα και μαθαίνω ότι πάνε πολύ καλά, η ιατρική ομάδα που τον κουράρει είναι πολύ ευχαριστημένη από την πορεία των θεραπειών που γίνονται στον Βασίλη», ανέφερε ο παρουσιαστής.

Παράλληλα, ο δικηγόρος, και στενός φίλος του Βασίλη Καρρά, Γρηγόρης Κωτσόπουλος, έκανε δηλώσεις για τον τραγουδιστή στη συγκεκριμένη εκπομπή, προκειμένου να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Ο δικηγόρος δήλωσε:

«Οποιαδήποτε πληροφορία επιδείνωσης της υγείας του Βασίλη Καρρά διαψεύδεται πλήρως. Η καθημερινότητα του είναι η ίδια. Δεν έχει αλλάξει τίποτα το τελευταίο διάστημα. Οποιαδήποτε ιατρική επίσκεψη, γίνεται στο πλαίσιο της θεραπείας που ακολουθεί για τη βελτίωση της κατάστασης της υγείας του. Προφανώς, και χρειάζεται ιατρική φροντίδα και έχει ανάγκη αυξημένης προσοχής, αλλά όσα ακούγονται και αναπαράγονται περί έκτακτων εισαγωγών στο νοσοκομείο, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα. Ο ίδιος παραμένει εξαιρετικά ψύχραιμος και ευδιάθετος και αντιμετωπίζει με γενναιότητα την περιπέτεια του».

Μάλιστα, το ρεπορτάζ της εκπομπής αναφέρει πως ο Βασίλης Καρράς θα κυκλοφορήσει, το επόμενο διάστημα, ένα βιβλίο με την αυτοβιογραφία του. Το βιβλίο το γράφει ο ίδιος, με τη συγγραφή να έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια. Το βιβλίο, σύμφωνα με την εκπομπή, είναι στο στάδιο της επιμέλειας, ενώ εκεί θα μιλήσει και για την περιπέτεια της υγείας του.