Ο γιος του Μάικλ Τζόρνταν, ο Μάρκους, ετοιμάζεται να παντρευτεί με την Λάρσα Πίπεν, πρώην σύζυγο του άλλοτε συμπαίκτη του πατέρα του στους Σικάγο Μπουλς, Σκότι. Μάλιστα, πιέζει τον «Air» να γίνει ο κουμπάρος!

Ο θρυλικός πρώην μπασκετμπολίστας έχει κάνει ξεκάθαρα τα συναισθήματά του γι’ αυτή την ένωση. Ο Μάικλ Τζόρνταν δεν συμφωνεί όχι μόνο με το γάμο, αλλά γενικά με αυτή την σχέση. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ των ΗΠΑ δεν πρόκειται να δώσει την ευχή του, αλλά ο γιος του επιμένει να του αλλάξει το μυαλό καθώς έχει βρει «την πραγματική αγάπη» με την Λάρσα Πίπεν, όπως πολλάκις έχει αναφέρει το ζευγάρι στις αναρτήσεις του στο Instagram.

Οι δυο τους έχουν δεσμό εδώ και ένα χρόνο και ο «MJ» είναι αντίθετος. Μόνο που ο γάμος έχει προαποφασιστεί από τα άμεσα εμπλεκόμενα μέλη της σχέσης, που δήλωσαν δημοσίως πως θέλουν ο Μάικλ Τζόρνταν, όχι μόνο να αποδεχθεί την κατάσταση, αλλά να είναι αυτός ο κουμπάρος…

Μάλιστα, η 49χρονη Λάρσα Πίπεν, η οποία με τον Σκότι Πίπεν πριν χωρίσουν απέκτησαν και ένα παιδί (τον Σκότι Πίπεν Τζούνιορ που παίζει στη δεύτερη ομάδα των Λος Άντζελες Λέικερς), τώρα κανονίζει τις λεπτομέρειες του γάμου και επικεντρώνεται στη σχέση της με τον 33χρονο Μάρκους και δηλώνει πως «δεν θέλω να μιλάω για τον Μάικλ πλέον, ούτε για τον πρώην σύζυγό μου». Άλλωστε, «όπως είπα στον Μάρκους “είσαι μεγάλος άντρας Μάρκους και παίρνεις τις δικές σου αποφάσεις”».