Γνωστή για το εκκεντρικό και ιδιαίτερο στιλ της, τις fashionable ενδυματολογικές της επιλογές ακόμη και στις πιο απλές εμφανίσεις, αλλά και τις μεταμφιέσεις που κάνει κατά καιρούς, η Τάμτα εξέπληξε για ακόμη μια φορά τους fan της. Η τραγουδίστρια αγαπά τη μόδα και δεν διστάζει να πειραματιστεί με την εικόνα της, αλλάζοντας συνέχεια το στιλ, τα μαλλιά και το μακιγιάζ της.

Η Τάμτα παρευρέθηκε σε ένα Halloween πάρτι και οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκαναν αίσθηση και τράβηξαν την προσοχή των θαυμαστών της.

Η πετυχημένη pop τραγουδίστρια – για άλλη μια χρονιά – κατάφερε να εντυπωσιάσει τους followers της στα social media με το look που επέλεξε για την ημέρα του Halloween.

Το Halloween «γιορτάζεται» τη νύχτα της 31 Οκτωβρίου. Tηρείται σε πολλές χώρες την παραμονή της Ημέρας των Αγίων Πάντων, που είναι η 1η Νοεμβρίου. Η Ημέρα των Πάντων γενικότερα τιμά τους Αγίους, αλλά και τους νεκρούς προγόνους των ανθρώπων.

Γιορτάζεται κυρίως σε χώρες του αγγλοσαξωνικού κόσμου, ωστόσο τα τελευταία χρόνια κερδίζει έδαφος και στην Ελλάδα.

Το έθιμο θέλει μικρούς και μεγάλους να ντύνονται με τρομακτικά κοστούμια, και έτσι η Τάμτα πέτυχε το πιο spooky look όπου φωτογραφήθηκε σε σπίτι που θυμίζει πύργο.

Στο Halloween, μικροί και μεγάλοι μεταμφιέζονται σε κάτι «τρομακτικό» και επισκέπτονται σπίτια μαζεύοντας πολλά γλυκά, γνωστό ως «trick or treat» ή «φάρσα ή κέρασμα». Επίσης, η κολοκύθα αποτελεί σύμβολο της εορτής.

Με κόκκινα μαλλιά, έντονο μακιγιάζ και το κατάλληλο σκηνικό η Τάμτα συγκέντρωσε τα νέα σχόλια και likes των διαδικτυακών της φίλων.

«Είχαμε μια τρομακτική βραδιά» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.