Σε έναν καινούργιο ρόλο δοκιμάζεται η Μαρία Σολωμού αυτήν την σεζόν η οποία είναι μια από τις καθηγήτριες του Fame Story. Η ηθοποιός, φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Οδός Ζαρίφη 2» του Open το μεσημέρι της Τετάρτης (25/10) και παραδέχθηκε στην Κατερίνα Ζαρίφη πως: «Μου “κλίκαρε” ο ρόλος της καθηγήτριας στο Fame Story και είπα να το δοκιμάσω».

Σε ότι αφορά τα σχόλια που δέχεται ανά διαστήματα σχετικά με τα λεγόμενά της η Μαρία Σολωμού απάντησε πως: «Δε με αφορά τίποτα. Είναι φοβερό. Αν καθόμουν και ασχολούμουν με το τι λέει ο καθένας, δε θα έκανα άλλη δουλειά. Νομίζω είμαι ο εύκολος στόχος. Γίνεται η ατάκα viral και τι λέω; Ανακάλυψα κάτι; Ανά πενταετία, οι δηλώσεις που κάνω οι έντονες, έρχεται η επόμενη πενταετία να με δικαιώσει. Και φέτος με έχουν “δείρει” αρκετά. Θα περιμένω σε 2-3 χρόνια όμως να δικαιωθώ».

«Αν γινόταν reunion των Singles, θα πήγαινα. Θα πηγαίνανε όλοι νομίζω. Θα ήταν τέλειο το 20 χρόνια μετά» σημείωσε η ηθοποιός κα παραδέχθηκε πως: «με την παρουσίαση δεν το έχω, Κατερίνα μου, έχεις καταλάβει ότι δεν μπορώ! Δεν το έχω στην παρουσίαση. Δηλαδή στις Roomies ακολουθούσα εσένα και την Ντορέττα».

«Είναι η ψυχοθεραπεία μου τα podcasts. Γενικά ψυχοθεραπεία έχω κάνει 12 χρόνια, σταμάτησα πριν κάτι χρόνια, ένιωσα ότι έκλεισε ένας κύκλος και μετά έκανα διάφορα άλλα εναλλακτικά. Τώρα όμως με τα podcasts νιώθω ότι κάνω ψυχοθεραπεία στη μικρή Μαρία που την έχω και αυτήν κάπου απέναντι, κάθεται και περιμένει» τόνισε η Μαρία Σολωμού και πρόσθεσε: «Ώρες ώρες αφιονίζομαι στο Fame Story την ώρα που τραγουδάνε και τραγουδάω από πάνω μαζί τους. Τα τελευταία χρόνια έχω αρχίσει να βλέπω πολύ συμπαθητικά τον όρο του ριάλιτι, όχι τον τρόπο ακριβώς που γίνεται το ριάλιτι».