Στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» υπήρχαν αρκετοί εκλεκτοί θεατές που είδαν τον Ολυμπιακό να νικάει την Παρτιζάν με 98-94 στην παράταση σε μια αναμέτρηση θρίλερ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Euroleague. Ανάμεσά τους ήταν και η Ashley Brewer, η εκθαμβωτική σύζυγος του Φρανκ Καμίνσκι, σέντερ της σερβικής ομάδας.

Η 31χρονη Ashley Brewer έκανε καριέρα ως παρουσιάστρια αθλητικών εκπομπών κι εργάστηκε για καιρό στο ιστορικό πρόγραμμα «Sportscenter» του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου ESPN καθώς και σε άλλες εκπομπές. Από τον περασμένο Ιούνιο αφότου το δίκτυο που ανήκει στην Disney την απέλυσε, ακολουθεί τον σύζυγό της που αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη και να αφήσει το NBA.

Έτσι, αφότου άρχισε η Euroleague νωρίτερα αυτόν το μήνα, βρίσκεται σταθερά στο πλευρό του καθώς προσπαθεί να βιώσει την ατμόσφαιρα στα γήπεδα που υπάρχει στα ευρωπαϊκά γήπεδα και να ζήσει αυτές τις νέες εμπειρίες. Έμεινε αποσβολωμένη με το πως ζουν οι οπαδοί της Παρτιζάν τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας τους στην «Stark Arena», ενώ φάνηκε να της άρεσε και το κλίμα στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας».