Η διάσημη ηθοποιός Sophia Bush, γνωστή από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά One Tree Hill, φέρεται να είναι πλέον ζευγάρι με την διεθνή Αμερικανίδα σταρ του ποδοσφαίρου Ashlyn Harris, λίγο καιρό μετά το διαζύγιό της.

Μάλιστα πριν από λίγες εβδομάδες σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ, η Bush βγήκε διπλό ραντεβού με την αγαπημένη της και ακόμα ένα ζευγάρι, στο σόου της Chelsea Handler στο Beacon Theatre της Νέας Υόρκης, στις 29 Σεπτεμβρίου.

Πηγή του Page Six αναφέρει πως προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή, η γνωστή ποδοσφαιρίστρια «μπήκε κρυφά στο θέατρο φορώντας μια μάσκα για να βρει την Sophia», ενώ ήδη το ζευγάρι έχει το παρατσούκλι «Bushlyn». «Δεν ήταν ξεκάθαρο ότι βρίσκονταν σε διπλό ραντεβού μέχρι που η Ashlyn κάθισε δίπλα στη Sophia και όταν χαμήλωσαν τα φώτα για την έναρξη, έβγαλε τη μάσκα της», αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα.

Όπως αποκάλυψε η Page Six, το ζευγάρι ήρθε κοντά για πρώτη φορά ενώ βρίσκονταν στη Νότια Γαλλία στο Διεθνές Φεστιβάλ Διαφήμισης Lions των Καννών τον Ιούνιο και εμφανίστηκαν μαζί σε δηλώσεις σχετικά με το branding. Στο φεστιβάλ, μάλιστα παρακολούθησαν μαζί μία εμφάνιση των Florence & the Machine.

Τι λέει ο πρώην

Η Sophia Bush πήρε διαζύγιο από τον επιχειρηματία Grant Hughes τον περασμένο Ιούνιο έπειτα από 13 μήνες γάμου. Τώρα, ο πρώην σύζυγός της μέσω εκπροσώπου του απάντησε στις φήμες για την σχέση της Bush με την Ashlyn Harris.

«Ο Grant θέλει πάντοτε το καλύτερο για την Sophia και είναι στο πλευρό της και την υποστηρίζει σε όποια επιλογή της που την ολοκληρώνει και την κάνει ευτυχισμένη», σημείωσε η πλευρά του Hughes στο Page Six, σύμφωνα με το Ε!.

Η 38χρονη Ashlyn Harris που αγωνιζόταν στη θέση του τερματοφύλακα για την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των ΗΠΑ χώρισε τον περασμένο μήνα από την σύζυγό της και επίσης παίκτρια, Ali Krieger με την οποία είχαν δύο παιδιά, την Sloane δύο ετών και τον Ocean 14 μηνών.