Μια απολαυστική συνομιλία με «καρφιά», αλλά και με εκείνο το χιούμορ που με… κάλυμμα τον αστεϊσμό λέγονται οι μεγαλύτερες αλήθειες είχαν ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Κατερίνα Καινούργιου στην Super Κατερίνα. Αφορμή στάθηκε ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος ανέφερε σε δημοσιογράφο ότι κάνει δηλώσεις εκεί που πρέπει να κάνει. «Μιλάω όποτε πρέπει να μιλήσω και εκεί που πρέπει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός και η Κατερίνα Καινούργιου άδραξε την ευκαιρία για να αρχίσει τα πειράγματα στον παρουσιαστή.

Κ.Κ.: Το εκεί που πρέπει δεν κατάλαβα. Εννοεί σε κάποιο πλατό; Εννοείται δεν μπορεί να κάνει ο καθένας ό,τι θέλει. Ανδρέα εσύ αυτόν τον όρο τον έχεις;

Α.Μ.: Ποτέ στη ζωή μου από την πρώτη ημέρα που είμαι στην τηλεόραση γιατί έχω επίγνωση του τι σημαίνει εκπομπή μου, κανάλι μου, αλλά και ταυτόχρονα προσωπικότητά μου. Αν πιστεύουν ότι αν μιλήσω σε μία άλλη εκπομπή βοηθώ, εγώ ξέρω να μιλώ και να υποστηρίζω.

Κ.Κ.: Είναι για προστασία του παρουσιαστή πολλές φορές.

Α.Μ.: Ήρθαν και μου είπαν εδώ να μας ενημερώνεις. Χαμογέλασα και είπα ότι είμαι ανεξάρτητη μεταβλητή.

Κ.Κ.: Τα γραφεία Τύπου καλά κάνουν και πολλές φορές προστατεύουν τον παρουσιαστή. Από την άλλη καταλαβαίνω και τον Ανδρέα γιατί δεν είναι Κατερίνα Καινούργιου ή ο οποιοσδήποτε. Είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος με μία πορεία 30 χρόνων, 40. Συγγνώμη δεν θέλω να πω. Πόσο είσαι; Εννοώ ότι δεν θα πάρει άδεια.

Α.Μ.: Θα σου έλεγα 400, αλλά μου θυμίζει την τούρκικη σκλαβιά της οποίας σημάδια φέρεις.

Οι δυο τους από την περασμένη εβδομάδα βρίσκονται σε μια ένταση όταν συνομιλούν, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση τις προηγούμενες ημέρες τόσο με την δημοσιογράφο Χρίσλα Γεωργακοπούλου, όσο και με την Έλενα Πολυκάρπου «Δεν θα δεχτώ να μιλάς, όταν δεν έχω ολοκληρώσει», εκφράζοντας έντονα τη δυσαρέσκειά του στον αέρα της Super Κατερίνα για το γεγονός ότι τον διακόπτουν την ώρα που αναπτύσσει την άποψή του στα διάφορα θέματα.

Για να συνεχιστεί όλο αυτό με την απάντηση του παρουσιαστή στην δήλωση του παραγωγού της εκπομπής Νίκου Κοκλώνη ότι ο Ανδρέας είναι πειραγμένος μαζί του «Αν ο Νίκος Κοκλώνης πίστευε ότι είμαι πειραγμένος μαζί του, είναι απλή η απομάκρυνσή μου – Εμένα, όταν με πήρε, του είπα ότι δεν είμαι εδώ για να του χαϊδεύω τα αυτιά» και την ανάρτηση για την εκπομπή Super Κατερίνα «Αν το πώς να με κόβουν στον αέρα γινόταν ολυμπιακό αγώνισμα, η εκπομπή που συμμετέχω θα είχε σίγουρα το χρυσό στην τσέπη».