Ο Αμερικανός ηθοποιός Chris Evans, γνωστός για τον ρόλο του ως «Captain America», επιβεβαίωσε για πρώτη φορά δημόσια στη σκηνή του ComiCon της Νέας Υόρκης ότι παντρεύτηκε την ηθοποιό ‘Αλμπα Μπαπτίστα (Alba Baptista), τον περασμένο μήνα. Και ήταν η πρώτη φορά που οι θαυμαστές του τον έβλεπαν να φορά την χρυσή του βέρα.

«Παντρεύτηκα» δήλωσε ο σταρ υπό τις επευφημίες του κοινού στο Javits Center του Μανχάταν. «Ήταν πραγματικά, πραγματικά υπέροχα».

Σύμφωνα με το Page Six, ο γάμος έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα σε μία ιδιωτική έπαυλη στο Κέιπ Κοντ της Μασαχουσέτης με τους καλεσμένους να υπογράφουν συμφωνία περί τήρησης απορρήτου (NDA) και να παραδίδουν τα κινητά τους τηλέφωνά.

«Είχαμε κατά κάποιο τρόπο δύο τελετές. Κάναμε μία στην Ανατολική Ακτή και μία στην Πορτογαλία -η γυναίκα μου είναι Πορτογαλίδα. Ήταν απλά υπέροχες και όμορφες», αποκάλυψε ο διάσημος ηθοποιός και πρόσθεσε.

«Η οργάνωση ενός γάμου είναι μια μεγάλη δοκιμασία, όσοι από εσάς είστε παντρεμένοι, ξέρετε ότι σας παίρνει πολύ χρόνο. Τώρα που το περάσαμε, απλώς απολαμβάνουμε τη ζωή, προετοιμαζόμαστε για το φθινόπωρο, την αγαπημένη μου εποχή».

Το ζευγάρι πυροδότησε για πρώτη φορά φήμες για ειδύλλιο τον περασμένο Νοέμβριο, λίγες ημέρες αφότου ο ηθοποιός ανακηρύχθηκε ως ο πιο σέξι άνδρας για το 2022 από το περιοδικό People.

«Είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου αυτή τη στιγμή. Τώρα απλά χαλαρώνουμε και απολαμβάνουμε τη ζωή», αποκάλυψε ο σταρ.