Ο Ed Sheeran έδωσε εκατομμύρια και έφτιαξε τάφο στην αυλή του σπιτιού του που βρίσκεται στην Αγγλία, ώστε να τον θάψουν εκεί πέρα, όταν ο ίδιος φύγει από τη ζωή.

Ο τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στο GQ Hype και σύμφωνα με την Page Six, είπε ότι ο τάφος αποτελείται από ένα ιδιωτικό παρεκκλήσι, αξίας 5,5 εκατομμυρίων δολαρίων. «Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι πραγματικά παράξενο και νοσηρό», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «είναι μια τρύπα που είναι σκαμμένη στο χώμα με λίγη πέτρα πάνω της, ώστε όποτε έρθει η μέρα και πεθάνω, να μπορώ να πάω εκεί μέσα».

Επίσης, αποκάλυψε ότι έλαβε αυτή την απόφαση, επειδή δύο τραγικά γεγονότα σημάδεψαν τη ζωή του.

Το πρώτο ήταν πως η σύζυγός του Cherry Seaborn διαγνώστηκε με όγκο το 2022, όταν ήταν έξι μηνών έγκυος στο δεύτερο παιδί τους. Τότε, η γυναίκα δεν μπορούσε να ακολουθήσει κάποια θεραπεία μέχρι να γεννήσει, οπότε η υγεία της διέτρεχε ιδιαίτερο κίνδυνο. Εφόσον έφερε στο κόσμο τη κόρη τους, υποβλήθηκε σε εγχείρηση, η οποία ήταν επιτυχής.

Το δεύτερο περιστατικό, ήταν ο θάνατος του καλύτερου φίλου του Jamal Edwards, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 31 ετών από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

«Με έκαναν να σκεφτώ τη θνησιμότητα μας. Δεν θα σκεφτόμουν ποτέ να κάνω κάτι τέτοιο (σ.σ. να φτιάξει τον τάφο του), αλλά με έκανε να αναρωτηθώ: “Αν πεθάνω, ποια θα είναι η άποψη των ανθρώπων για εμένα; Τι θα αφήσω πίσω μου;”».

Έτσι, δημιούργησε τον τάφο και το παρεκκλήσι, με στόχο να τον θάψουν εκεί και να μπορούν να τον επισκέπτονται τα τρία παιδιά του. Μέχρι όμως να έρθει η τραγική στιγμή, εκείνος χρησιμοποιεί το παρεκκλήσι, ώστε να θρηνεί τα αγαπημένα του πρόσωπα, ενώ διατίθεται έναντι αμοιβής σε ιδιώτες για εκδηλώσεις.

«Μια σειρά γεγονότων άλλαξαν τη ζωή μου, την ψυχική μου υγεία και τελικά τον τρόπο που έβλεπα τη μουσική και την τέχνη», είπε μεταξύ άλλων ο Ed Sheeran στη συνέντευξη που έδωσε.