Η Mia Khalifa βρέθηκε στο επίκεντρο της οργής των χρηστών των social media, αλλά αυτή τη φορά όχι για κάποια προκλητική της πόζα ή για κάποια ερωτική της ταινία. Η πρώην πορνοστάρ και νυν μοντέλο του Onlyfans τοποθετήθηκε για τον πόλεμο στο Ισραήλ, που μετράει ήδη χιλιάδες θύματα.

Με καταγωγή από τον Λίβανο, η Mia Khalifa ήταν ξεκάθαρο ποια πλευρά υποστηρίζει. Αυτό που εξόργισε το κοινό, όμως, ήταν η συμβουλή που έδωσε στους «πολεμιιστές» της Χαμάς για να τραβούν καλύτερα τα βίντεο με τις επιθέσεις τους. «Μπορεί κάποιος να πει παρακαλώ στους μαχητές για την ελευθερία στην Παλαιστίνη να γυρίσουν τα κινητά τους έτσι ώστε να τραβάνε οριζόντια βίντεο;», ήταν το μήνυμα που έγραψε στις 7 Οκτωβρίου στο «Χ». Έπειτα ανέφερε πως όσοι δεν υποστηρίζουν τους Παλαιστίνιους βρίσκονται στην λάθος πλευρά της ιστορίας.

Οι απόψεις της οδήγησαν στον τερματισμό της συνεργασίας της με μια εταιρία αρχικά, αλλά και στη συνέχεια με το Playboy που έκλεισε το κανάλι της στην πλατφόρμα του και αφαίρεσε όλο το περιεχόμενό της από αυτή.

«Θέλω απλώς να βεβαιωθώ ότι υπάρχει αρκετό υλικό 4k του λαού μου να γκρεμίζει τα τείχη της ανοιχτής φυλακής στην οποία αναγκάστηκαν να ζουν αφού τους έδιωξαν από τα σπίτια τους, έτσι ώστε να έχουμε πολλές επιλογές για τα βιβλία ιστορίας», είχε σημειώσει.

O πίνακας της Αναγέννησης και οι διευκρινίσεις

Μάλιστα, χαρακτήρισε μια φωτογραφία όπου μέλη της Χαμάς επιτίθενται σε Ισραηλινούς ως «πίνακα της Αναγέννησης».

Η απώλεια των συνεργασιών, πάντως, δεν έδειξε να την απασχολεί και ιδιαίτερα: «Μπορώ να πω ότι το γεγονός ότι υποστηρίζω την Παλαιστίνη μού έχει στοιχίσει επαγγελματικές ευκαιρίες, αλλά είμαι περισσότερο οργισμένη με τον εαυτό μου που που δεν έλεγξα εάν οι άνθρωποι με τους οποίους επρόκειτο να συνεργαστώ ήταν σιωνιστές», ανέφερε. «Είμαι από τον Λίβανο, είστε τρελοί αν νομίζετε ότι θα μπορούσα να πάρω το μέρος των αποικιοκρατών», σημείωσε.

Η Mia Khalifa άνοιξε διάλογο με πολλούς από τους χρήστες του «Χ» που εξοργίστηκαν με τα μηνύματά της. Τα ξημερώματα της Τρίτης (10/10) προχώρησε σε ανάρτηση που ανέφερε πως δεν έχει διάθεση να προωθήσει τη βία. Σημείωσε πως αποκάλεσε τα μέλη της Χαμάς πολεμιστές για την ελευθερία γιατί «αυτό ακριβώς κάνουν οι Παλαιστίνιοι πολίτες… μάχονται για την ελευθερία κάθε μέρα».