Η περίοδος που διανύουμε έχει καταστήσει σαφές ότι η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό και θα πρέπει να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να την διασφαλίσουμε. Οι μονάδες και οι οργανισμοί υγείας κατανοούν καλύτερα από τον καθένα πόσο σημαντική είναι η διασφάλιση της υγείας αλλά και γι’ αυτό τον λόγο επενδύουν συστηματικά στη βελτίωση των παροχών τους.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο τα διαγνωστικά κέντρα της Affidea σε όλη την Ελλάδα εξοπλίζονται με ένα νέο, πρωτοποριακό σύστημα εισόδου και διαχείρισης προτεραιότητας των εξεταζόμενων. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εναρμονίζεται πλήρως με τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα ενώ παράλληλα θέτει νέα δεδομένα στην εξυπηρέτηση.

Με αυτή την κίνηση η Affidea αποδεικνύει έμπρακτα ότι θέτει σαν πρώτη προτεραιότητα την προστασία της υγείας και την ασφάλεια των εξεταζομένων και των εργαζομένων της και συμβάλλει ουσιαστικά στον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Οι εισερχόμενοι σε κάθε κέντρο, χωρίς καμία επαφή, θερμομετρούνται, διαπιστώνεται αν φορούν μάσκα και λαμβάνουν αυτόματα σειρά προτεραιότητας με την παροχή εισιτηρίου. Πιο συγκεκριμένα:

  • Στην είσοδο του κάθε κέντρου έχει τοποθετηθεί ένας ειδικός σταθμός.
  • Οι εξεταζόμενοι πλησιάζουν την οθόνη του σταθμού, όπου αυτόματα θερμομετρούνται και διαπιστώνεται αν φορούν την μάσκα τους.
  • Στη συνέχεια, φέρνοντας το χέρι τους κοντά σε ειδικό κουμπί, εκδίδουν το εισιτήριο που περιλαμβάνει αύξοντα αριθμό και χρόνο αναμονής.
  • Οι πελάτες μπορούν να περιμένουν οπουδήποτε θέλουν, χωρίς τον κίνδυνο να χάσουν την σειρά τους ή να έρθουν σε κοντινή επαφή με άλλα άτομα.
  • Οι πληροφορίες παρέχονται συνεχώς με πολλαπλούς τρόπους, οπτικά από οθόνη και ηχητικά με αυτόματη ομιλία στα ελληνικά.
  • Σε περίπτωση που κάποιος εξεταζόμενος παρουσιάσει κατά την είσοδό του υψηλό πυρετό ή δεν φοράει μάσκα, το σύστημα ενημερώνει αυτόματα τους αρμοδίους του κέντρου για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και χωρίς να θέσουν σε κίνδυνο εξεταζόμενους και εργαζόμενους του κέντρου.

Η νέα λύση σχεδιάστηκε από την cubitech systems και χρησιμοποιεί συνδυασμό σύγχρονων τεχνολογιών, ώστε καμία ενέργεια του επισκέπτη των διαγνωστικών κέντρων Affidea να μην απαιτεί επαφή με την υποδομή. Η ανταπόκριση είναι ταχύτατη και το σύστημα παρέχει άμεση ενημέρωση για το πότε και από ποιόν συνεργάτη της Affidea θα εξυπηρετηθεί ο εξεταζόμενος, προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

Το νέο αυτό σύστημα διασφαλίζει την άμεση και ασφαλή είσοδο των εξεταζομένων στα κέντρα της Affidea ενώ παρέχει και ένα αίσθημα φροντίδας και ασφάλειας το οποίο όλοι επιζητούμε αυτήν την περίοδο.