Όπως είναι ευρέως γνωστό, τα Ωμέγα-3 ευεργετούν πολλαπλά το σώμα σας, από την υποστήριξη της καρδιάς μέχρι την ψυχική και πνευματική σας απόδοση.

Δεδομένου ότι το σώμα σας δεν μπορεί να τα παράξει με δικά του μέσα, πρέπει να τα καταναλώσετε μέσω της διατροφής. Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς δεν καταναλώνουν αρκετά Ωμέγα-3.

Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη που αναλύει στοιχεία από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Γερμανία, το 98% των συμμετεχόντων στη μελέτη είχαν χαμηλά επίπεδα δείκτη Ωμέγα-3.

Εδώ έρχεται το O-Krill 3 ™ ένα συμπλήρωμα Ω3-λιπαρών από Krills της Ανταρκτικής που καλύπτει τις ανάγκες κάθε ενήλικα.

Τι είναι τα Krills;

Είναι καρκινοειδή που μοιάζουν με γαρίδες, βρίσκονται στα καθαρά νερά της Ανταρκτικής και αποτελούν τη μεγαλύτερη βιομάζα στον πλανήτη.

Είναι πλούσια σε εικοσαπενταενοϊκό οξύ Ωμέγα-3 (EPA) και σε εικοσιδυαεξανοϊκό οξύ (DHA), χάρη στο φυτοπλαγκτόν (γνωστό και ως μικροφύκη) που καταναλώνουν συνεχώς.

Ιχθυέλαια vs Krill Oil

Το ιχθυέλαιο είναι η πιο δημοφιλής πηγή Ωμέγα-3 στην αγορά. Αλλά το κάνει αυτό να είναι το καλύτερο;

Διαβάστε παρακάτω οκτώ πλεονεκτήματα του O-Krill 3 ™ έναντι του ιχθυελαίου.

Παράγεται και συσκευάζεται από τη Flora Ltd., Canada.

Διανέμεται αποκλειστικά από τη Medmelon

medmelon.gr