Ξεκινά τις συνεδριάσεις η Ομάδα Εργασίας για τους διορισμούς εκπαιδευτικών

Θα καταθέσει τις προτάσεις της για τη βελτίωση του νομοθετικού πλαισίου


ΕΛΛΑΔΑΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
17:18
16/05/2015
Ξεκινά τις συνεδριάσεις η Ομάδα Εργασίας για τους διορισμούς εκπαιδευτικών
2
loading

Συνολικά 15 άτομα απαρτίζουν την Ομάδα Εργασίας που συγκροτήθηκε στο υπουργείο Παιδείας με έργο της τη μελέτη, επεξεργασία και υποβολή προτάσεων για τη βελτίωση του νομοθετικού πλαισίου διορισμών, μετατάξεων, μεταθέσεων, αποσπάσεων, τοποθετήσεων εκπαιδευτικών της δημόσιας πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, υπηρεσιακών συμβουλίων και λοιπών θεμάτων που απαιτούνται στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Όπως αποκάλυψε το newsbeast.gr, στα μέλη της Ομάδας Εργασίας συμμετέχουν μεταξύ των άλλων ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας ως συντονιστής, δύο σύμβουλοι του κ. Τάσου Κουράκη, εκπρόσωπος του υπουργο,ύ Αριστείδη Μπαλτά και 7 προϊστάμενοι διευθύνσεων που άπτονται των θεμάτων διορισμών και κινητικότητας.

Στην επιτροπή εκπροσωπούνται ΔΟΕ και ΟΛΜΕ με τους αιρετούς σε ΚΥΣΠΕ και ΚΥΣΔΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες μας η επιτροπή θα συνεδριάσει από τη νέα εβδομάδα, πιθανόν τη Δευτέρα. Τα μέλη της ομάδας εργασίας συμμετέχουν στις συνεδριάσεις σύμφωνα με τα θέματα αρμοδιότητάς τους.

Με απόφαση της ομάδας εργασίας δύναται να καλούνται διοικητικοί υπάλληλοι ή εκπαιδευτικοί για έκφραση απόψεων επί συγκεκριμένων ενοτήτων των ανωτέρω θεμάτων.

Η Ομάδα Εργασίας θα συνεδριάζει εντός του κανονικού ωραρίου λειτουργίας των δημόσιων υπηρεσιών, στην Κ.Υ. του υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων. Στα μέλη της Ομάδας Εργασίας δεν οφείλεται για τη συμμετοχή τους σε αυτή οποιαδήποτε αμοιβή ή αποζημίωση.

Καλόγηρος Βασίλειος

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
 1. avatar Μάικος

  ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑ...!!!
  Παράνομες ξεπαράνομες οι μετατάξεις επέφεραν επανοργάνωση και σοβαρές
  αλλαγές και επιπτώσεις στη ζωή οικογενειών χιλιάδων εκπαιδευτικών που δε χρωστούν τίποτα και σε κανέναν για να ξανα..ματα..ταλαιπωρηθούν. Επί τέλους ας δημοσιευθούν τα μόρια και ας καταγγελθούν και αποκατασταθούν οι παρανομίες, αλλά επί τέλους ας υπάρξει και ένας Υπουργός που δε θα ξεθεμελιώσει τα πάντα στο μικρό ή μεγάλο πέρασμά του.......

  1. avatar lef

   Ηello!Aπαίτησή μας η άρση των ρουσφετικών 1306 μετατάξεων! ΧΘΕΣ.Δεν υποχωρούμε αν αν δεν δικαιωθούμε! Δηλαδή γιατί να μείνουν στη διάθεση ατομα που δεν έχουν οργανικές δεν το κατάλαβα.Να επιστρέψουν στα ΠΥΣΔΕ τους όλοι όσοι δεν έχουν οργανικές γιατί κακώς κάκιστα έχουν έρθει και είναι συνυπεύθυνοι γι αυτό.Ειδάλλως υποχρεωτικα ΠΊΣΩ ΣΤΑ ΠΥΣΔΕ ΤΟΥΣ!τέλος.Θα αγωνιστούμε ως τέλους.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει