«Κάποιοι συνδικαλιστές εκφοβίζουν τους εκπαιδευτικούς»

Μήνυμα Αρβανιτόπουλου προς τους εκπαιδευτικούς για την αξιολόγηση


ΕΛΛΑΔΑΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
10:28
20/02/2014
«Κάποιοι συνδικαλιστές εκφοβίζουν τους εκπαιδευτικούς»
4
loading

Μήνυμα προς τους εκπαιδευτικούς που αντιστέκονται στην αξιολόγηση έστειλε από τη βουλή ο Υπουργός Παιδείας. Ο κ. Αρβανιτόπουλος αναφερόμενος στο έργο της εσωτερικής και εξωτερικής αξιολόγησης που ολοκλήρωσε η Αρχή Διασφάλισης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευσης, τοποθετήθηκε και για την αξιολόγηση που πραγματοποιείται στους εκπαιδευτικούς τονίζοντας ότι η αξιολόγηση δεν γίνεται «ούτε για να τιμωρήσουμε ούτε για να απολύσουμε».

Ο κ. Αρβανιτόπουλος τόνισε ότι η αξιολόγηση γίνεται για να αποσαφηνιστούν και να διερευνηθούν τα προβλήματα ώστε να διορθωθούν και συνακόλουθα να αναβαθμιστεί το εκπαιδευτικό σύστημα. «Αυτό θα συμβεί και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Και κακώς κάποιοι συνδικαλιστές εκφοβίζουν τους εκπαιδευτικούς μας με την απειλή ότι η αξιολόγηση σημαίνει απολύσεις. Η αξιολόγηση είναι μία αναγκαία διαδικασία για τη βελτίωση του εκπαιδευτικού μας συστήματος».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Tsouxtra

  Ναι.....ενώ οι εκπαιδευτικοί θέλουν την αξιολόγηση σαν τρελοί ! Θέλουν να δούμε πόσοι απο αυτούς είναι ανεπαρκείς, πόσοι είναι ..τουρίστες, πόσοι είναι αδιάβαστοι, πόσοι με ψυχολογικά προβλήματα, πόσοι διδάσκουν αλλού κι αλλού είναι η οργανική τους θέση.......Ολοι αυτοί με την κάλυψη συναδέλφων και συνδικαλιστών λαμβάνουν μισθό εις βάρος αυτών που πραγματικά κάνουν σοβαρή δουλειά. Εις βάρος αυτών που παράγουν έργο ακόμα και σε τάξεις με πέντε έξι μαθητές στα νησιά της άγονης γραμμής και σε χωριά λίγων κατοίκων.
  Η λέξη αξιολόγηση δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο του έλληνα δημοσιου υπαλληλου.

  1. avatar Johnny Floxie

   Tsouxtra
   Εφόσον ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ τι περιλαμβάνει η αξιολόγηση, τι σχολιάζεις; Αλλά αυτή η Ελλάδα, ο καθένας λέει τη γνώμη του χωρίς να γνωρίζει σε οποιοδήποτε θέμα. Ένα σημείο θα σου πω μόνο: Οι εκπαιδευτικοί θα αξιολογηθούν όσον αφορά το γνωστικ΄οαντικείμενο από τους συμβούλους που τοποθετούνται από τους περιφερειάρχες. Σε αφήνω μόνος σου να συμπεράνεις τα υπόλοιπα... Απλά μου κάνει εντύπωση πως όλοι δέχονται πως ζούμε σε μια εποχή 'Κομματικός; Μένεις - Ακομμάτιστος φεύγεις' αλλά κανείς δεν θέλει να το πιστέψει. Ο Βενιζέλος ήταν λές τόσο χαζός που καθιέρωσε την μονιμότητα πριν 100 χρόνια; Λες ο νεότερος να είναι πιο έξυπνος;

   1. avatar ager

    Πριν από 100 χρόνια υπήρχαν πολλά φέουδα. Ας καταργηθούν μερικά.

  2. avatar ΑΡΚΑΔΑΣ ΠΡΟΣΕΛΗΝΙΟΣ

   Συμφωνω μαζι σου τσουχτρα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει