Βλέπεις τριγύρω σου να επικρατεί αβεβαιότητα στο χώρο της αγοράς εργασίας και ξέρεις ότι πρέπει να επιλέξεις προσεκτικά το αντικείμενο των σπουδών σου. Θέλεις να επιλέξεις ένα επάγγελμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της αγοράς και θα έχει ζήτηση μελλοντικά και γρήγορη απορρόφηση. Παράλληλα, ωστόσο γοητεύεσαι από το ανταγωνιστικό αλλά και συνεργατικό περιβάλλον και σε ενδιαφέρει να κατανοήσεις τη λειτουργία μιας επιχείρησης. Αναζητάς ένα αντικείμενο σπουδών που θα σου προσφέρει σύγχρονες και επικαιροποιημένες επιστημονικές γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες. shutterstock165270332 Θέλεις μετά την ολοκλήρωση των σπουδών σου να είσαι σε θέση να προσφέρεις με τη  παρουσία σου και το έργο σου από την θέση ευθύνης που θα σου ανατεθεί, στην επιτυχή υλοποίηση των στόχων μιας επιχείρησης ή ενός οργανισμού. Κάνε τη σωστή επιλογή σπουδάζοντας Διοίκηση Επιχειρήσεων και διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο στο σύγχρονο οικονομικό, κοινωνικό και πολιτικό περιβάλλον της χώρας. Απόκτησε τις απαραίτητες επιστημονικές αλλά και εφαρμοσμένες γνώσεις και δεξιότητες, απαραίτητες για το κτίσιμο της επαγγελματικής σου σταδιοδρομίας, σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται τόσο στον ελληνικό χώρο όσο και το εξωτερικό. Ακολούθησε τα βήματα της επιτυχίας διαλέγοντας προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες της αγοράς εργασίας.

BCA College

shutterstock380437276 Το BCA College με 47 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και εμπειρίας στην ιδιωτική εκπαίδευση αποτελεί τον πρώτο φορέα που εισήγαγε ακαδημαϊκές σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων. Η συνεργασία του με το Plymouth University της Βρετανίας  στον σχεδιασμό και υλοποίηση Πανεπιστημιακών Προγραμμάτων στον Τομέα της Διοίκηση Επιχειρήσεων αποτελούν την απαραίτητη εγγύηση για όποιον θα επιθυμούσε να σπουδάσει την επιστήμη της  Διοίκησης Επιχειρήσεων. Το τμήμα Διοίκησης επιχειρήσεων του BCA College προσφέρει Προπτυχιακά Προγράμματα, Bachelor of Science, αλλά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα, Master of Arts, Master of Science και Master in Business Administration –MBA.

Προπτυχιακά Προγράμματα

Μεταπτυχιακά Προγράμματα

Χαρακτηριστικά του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων

  • Οι απόφοιτοι των Προγραμμάτων απορροφούνται από την αγορά εργασίας κατά ποσοστό 80%. Ποσοστό που αποδεικνύει την  έμπρακτα την εμπιστοσύνη της αγοράς εργασίας  στους αποφοίτους του BCA College.
  • Το ακαδημαϊκό προσωπικό  του BCA ανέρχεται σε 95 συνεργάτες που συνδυάζουν την ακαδημαϊκή έρευνα και εμπειρία με την γνώση της αγοράς στην οποία συμμετέχουν ως στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων.
  • Το BCA συμμετέχει σε κοιτίδα επιχειρηματικότητας για νέους επιχειρηματίες και είναι ο πρώτος εκπαιδευτικός φορέας που σε συνεργασία με το Plymouth University προσφέρει Προπτυχιακό Πρόγραμμα που στοχεύει στην δημιουργία  αποφοίτων με κουλτούρα και έμφαση την επιχειρηματικότητα και καινοτομία
  • Έχει ιδρύσει Ακαδημαϊκό Συμβούλιο που απαρτίζεται από διαπρεπείς επιχειρηματίες οι οποίοι παρέχουν την δυνατότητα γνώσης των αναγκών της αγοράς σε δεξιότητες και ικανότητες στελεχιακού δυναμικού.
  • Τα Προπτυχιακά Προγράμματα παρέχουν την απόκτηση Πτυχίου στην Διοίκηση των Επιχειρήσεων, αλλά και Πτυχίων με εξειδικεύσεις όπως, Marketing, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία, Λογιστική & Χρηματοοικονομικά.