Δεν έχουν τέλος οι αντιδράσεις για τις νέες ψηφιακές ταυτότητες, ενώ την Κυριακή έγινε συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη. Μπροστά από τον Λευκό Πύργο συγκεντρώθηκαν αρνητές με πανό προκειμένου να περάσουν το μήνυμα της… αντίστασης στις νέες ταυτότητες, με τους ίδιους να είναι αποφασισμένοι να μην κάνουν ούτε βήμα πίσω.

Μιλώντας στο MEGA ο Γιώργος Σύρπης ισχυρίστηκε ότι οι νέες ταυτότητες θα αναγράφουν τον αριθμό 666, σηματοδοτώντας την έλευση του Αντίχριστου.

«Δεν είναι ταυτότητα, είναι κάρτα του πολίτη, η οποία απ’ ότι περιγράφει η ίδια η κυβέρνηση, σε αυτή την κάρτα μέσα υπάρχει μηχανική αναγνώριση των στοιχείων που μπορεί να γίνει από απόσταση. Μπορεί να περάσουν μέσα στοιχεία που ο πολίτης δεν ξέρει. Δεν τους έχουμε εμπιστοσύνη», δήλωσε.

«Θα υπάρχει μέσα στο barcode ο αριθμός 666. Είμαστε στην περίοδο του προχαράγματος. Από τη στιγμή που εμείς οι χριστιανοί ενυπόγραφα δεχόμαστε το barcode είναι σαν να αποδεχόμαστε τον Αντίχριστο».

Τα λεγόμενά του, ισχυρίστηκε ο κος Σύρπης, υποστηρίζονται από την Αποκάλυψη.

«Όταν έρθει η εποχή του Αντίχριστου θα υπάρξει το χάραγμα στο μέτωπο και το δεξί χέρι. Τότε είναι η περίοδος του χαράγματος, τώρα είμαστε στην περίοδο του προχαράγματος», δήλωσε.