Μια 30χρονη γυναίκα τραυματίστηκε βαρύτατα μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε στην επαρχιακή οδό Αγίου Νικολάου – Βρουχά, λίγο πριν από την Πλάκα της Ελούντας, του Δήμου Αγίου Νικολάου στην Κρήτη. Από το ατύχημα, τραυματίστηκαν ακόμη δύο άτομα.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, δίκυκλο, στο οποίο μετέβαιναν δύο άτομα, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ΙΧ, στο οποίο επέβαινε μια γυναίκα με το παιδί της. Από τη σύγκρουση, πολύ σοβαρά τραυματίστηκε η 30χρονη συνεπιβάτης του δίκυκλου, που αυτή την ώρα χειρουργείται στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι τόσο η οδηγός του αυτοκινήτου, όσο και ο οδηγός του δίκυκλου.

Τα αίτια πρόκλησης του τροχαίου διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Αγίου Νικολάου, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Παράλληλα, το cretalive.gr μεταδίδει πως η 30χρονη γυναίκα βρίσκεται, αυτή την ώρα, διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ φέρεται να έχει ακρωτηριαστεί στο πόδι, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν οι θεράποντες ιατροί. Ο άνδρας που επέβαινε μαζί της στο μηχανάκι, ηλικίας περίπου 30-35 ετών, φέρει ανοιχτό κάταγμα στο πόδι και είναι, επίσης, βαριά τραυματίας.

Ταυτόχρονα, διασώστες του ΕΚΑΒ μετέφεραν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα και τα δύο άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο.