Οι τσουχτερές τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων δεν φαίνεται να βάζουν «φρένο» στους ταξιδιώτες καθώς τα πλοία φεύγουν γεμάτα από τον Πειραιά. Οι Έλληνες και οι τουρίστες αποφασίζουν να σαλπάρουν ώστε να ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και έτσι στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας επικρατεί το αδιαχώρητο.

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λάππας και η κάμερα της εκπομπής του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης (11/7) σε πλοίο λίγο πριν ξεκινήσει τη διαδρομή του από τον Πειραιά με προορισμό τις Κυκλάδες.

Ο πλοίαρχος Κυριάκος Χωριανόπουλος έκανε μία σύντομη ξενάγηση μέσα στο πλοίο και στη συνέχεια ανέφερε πως τα πλοία φεύγουν γεμάτα από το λιμάνι του Πειραιά.

«Ξεκινάμε το πρωί και επιστρέφουμε το βράδυ στον Πειραιά στις 23:30 κάθε μέρα», είπε, τονίζοντας πως το ωράριο θα πρέπει να τηρείται με ακρίβεια για την εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, πολλοί είναι οι ταξιδιώτες και οι τουρίστες που επιλέγουν να μετακινηθούν με πλοίο, παρά τις τσουχτερές τιμές των ακτοπλοϊκών.