Τρία άτομα τραυματίστηκαν σε τροχαίο ατύχημα το απόγευμα της Τρίτης (20/6) στον ΒΟΑΚ, κοντά στην περιοχή Καλάμι των Χανίων στην Κρήτη.

Ένα ενοικιαζόμενο ΙΧ αυτοκίνητο που είχε κατεύθυνση προς το Ρέθυμνο συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγάκι, το οποίο κατευθυνόταν προς τα Χανιά με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις άνθρωποι, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας flashnews.gr.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και παρέλαβαν τους τρεις τραυματίες, δύο τουρίστες που επέβαιναν στο ενοικιαζόμενο ΙΧ αυτοκίνητο και ακόμα μια τουρίστρια που βρισκόταν στο βαν, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως και οι τρεις τραυματίες είχαν τις αισθήσεις τους.

Παράλληλα, στο σημείο έσπευσαν και οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας προκειμένου να απεγκλωβίσουν μια γυναίκα από το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, χωρίς όμως να χρειαστεί να επιχειρήσουν, καθώς την τραυματία είχαν απεγκλωβίσει διασώστες ιδιωτικού ασθενοφόρου που έτυχε να διέρχεται από το σημείο. Τέλος, τα αίτια του ατυχήματος ερευνά το τμήμα τροχαίας ΒΟΑΚ.