Συγκλονισμένος είναι ο πατέρας του 43χρονου αστυνομικού που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Κατεχάκη, όταν τον παρέσυρε όχημα γιατρού, ο οποίος φέρεται να πήγαινε σε φίλους του, ώστε να γιορτάσει την ειδικότητα που μόλις είχε αποκτήσει.

Ο πατέρας του νεκρού αστυνομικού μίλησε στο Star και είπε πως «έχασα τη μισή ζωή μου. Ήταν ένα τέλειο παιδί. Συνεπής και δεν είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα στα 23χρόνια που υπηρετούσε».

«Πήγε να κάνει αυτοψία σε ένα τροχαίο και τον παρέσυρε αυτοκίνητο. Έκαναν προσπάθεια για ανάνηψη αλλά δεν έγινε τίποτα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ της εκπομπής «Tlive» του Alpha ανέφερε πως ο γιατρός o οποίος παρέσυρε με το αυτοκίνητό του τον αστυνομικό, είχε δώσει με επιτυχία εξετάσεις στο «Ιπποκράτειο» και είχε πάρει την ειδικότητά του στη γενική χειρουργική.

Έτσι, όταν έγινε το τροχαίο, εκείνος πήγαινε να συναντήσει φίλος του, ώστε να γιορτάσουν την επιτυχία του.

«Είναι σε κατάσταση σοκ το παιδί. Είναι ένα παιδί που σώζει ανθρώπους, ο οποίος χθες έδωσε εξετάσεις και πήρε την ειδικότητά του. Ήθελε να πάει κάπου να γιορτάσει την επιτυχία του, μαζί με άλλους συναδέλφους του. Αλλά τα πράγματα εξελίχθηκαν αλλιώς», είπε συγγενής του οδηγού.