Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του 30χρονου ειδικού φρουρού που έφυγε από τη ζωή, καθώς σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Καλλιμάρμαρο, όταν επιστρέφοντας από τη δουλειά, συγκρούστηκε η μηχανή του με λεωφορείο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Live News», το περιστατικό έγινε τις πρωινές ώρες της Πέμπτης (11/5), όταν ο 30χρονος αστυνομικός επέστρεψε σπίτι από την υπηρεσία του.

Η μηχανή του κινούταν στη λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου με κατεύθυνση προς Συγγρού και φέρεται να παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη, με βάση την εκπομπή του Mega. Τότε, έπεσε πάνω στο λεωφορείο της γραμμής 209 που ερχόταν από τη Βασιλίσσης Όλγας στις γραμμές του Τραμ.

Ο οδηγός του λεωφορείου κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο για τον αιμόφυρτο 30χρονο και στη συνέχεια συνελήφθη, ενώ ο ειδικός φρουρός κατέληξε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός που μεταφέρθηκε.

«Γύριζε από τη δουλειά του από τη νυχτερινή βάρδια»

Η μητέρα του νεκρού οδηγού μίλησε στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Νίκος Ευαγγελάτος και είπε πως «το πρωί μας πήραν εμάς στις 7:30. Γύριζε από τη δουλειά του από τη νυχτερινή βάρδια. Δεν ξέρω καθόλου ποιος παραβίασε. Συγχωρεμένοι να είναι όλοι, ό,τι και να έγινε, ήταν θέλημα Θεού να γίνει».

Επίσης, ο Βασίλης Ντούμας, πρόεδρος πανελλήνιας ομοσπονδίας αστυνομικών-ειδικών φρουρών δήλωσε ότι «δυστυχώς η σημερινή μέρα δεν είχε λίγους μήνες που ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα».

«Βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, την οικογένεια της αστυνομίας, τους φίλους και τους συγγενείς. Συλλυπητήρια», πρόσθεσε στη συνέχεια.