Η Έλενα Ράπτη Υπ. Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, για μια ακόμη φορά επέλεξε να επικοινωνήσει το έργο της  για την τετραετία που πέρασε μέσα από ένα απλό, οικονομικό και φιλικό στο περιβάλλον εφημεριδάκι που τύπωσε σε λίγα μόνο αντίτυπα, για όλους όσοι δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στα ηλεκτρονικά μέσα.

Το έχει αναρτήσει  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής της, για όλους τους υπόλοιπους συμπολίτες της. Μέσα θα βρείτε όσο έργο χώρεσε σε λίγες σελίδες. Υπάρχουν πολλά που έμειναν έξω και ακόμη περισσότερα για τα οποία θα αγωνιστεί  στη νέα θητεία.

«Μαζί μπορούμε τα πάντα!»

🔹Για μια ακόμη φορά επέλεξα να επικοινωνήσω το έργο μου για την τετραετία που πέρασε μέσα από ένα απλό, οικονομικό και φιλικό στο περιβάλλον εφημεριδάκι, που τύπωσα σε λίγα μόνο αντίτυπα, για όλους όσοι δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στα ηλεκτρονικά μέσα. 🔹Το αναρτώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής μου, για όλους τους υπόλοιπους συμπολίτες μου. Μέσα θα βρείτε όσο έργο χώρεσε σε λίγες σελίδες. Υπάρχουν πολλά που έμειναν έξω και ακόμη περισσότερα για τα οποία θα αγωνιστούμε μαζί στη νέα θητεία. 🔹Μαζί μπορούμε τα πάντα!#ElenaRapti#vouli#politician#Greece#Thessaloniki#nd#ΝΔ

Posted by Elena Rapti on Tuesday, May 9, 2023