Τα πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης K Compact της Kärcher είναι εδώ και προσφέρουν την απόλυτη λύση στην ολοκληρωμένη καθαριότητα. 

Η μοναδική σειρά πλυστικών μηχανημάτων K Compact της Kärcher δεν είναι ένα ακόμα απλό πλυστικό μηχάνημα για το αυτοκίνητο, την αυλή και την μηχανή, αλλά μία νέα και μοναδική ευκαιρία που αναβαθμίζει τη διαδικασία καθαρισμού, διατηρώντας μία σωστή περιβαλλοντική στάση χωρίς να επηρεάζει την απόδοση. 

Ο πρωτοποριακός υδρόψυκτος κινητήρας των πλυστικών μηχανημάτων K Compact, που κατασκευάζεται αποκλειστικά από την Kärcher σε παγκόσμιο επίπεδο, εξασφαλίζει έως 50% χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, έως 50% εξοικονόμηση χρόνου, μειωμένο θόρυβο και μεγάλη διάρκεια ζωής, ενώ προσφέρει τη δυνατότητα για άπειρες εφαρμογές καθαρισμού με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Παράλληλα, εξοικονομεί μέχρι και 80% περισσότερο νερό σε σχέση με το κοινό λάστιχο του κήπου, προσφέροντας στο μηχάνημα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. 

Ο compact σχεδιασμός της σειράς πλυστικών K Compact της Kärcher προσφέρει ευκολία στη μεταφορά και αποθήκευση, καθιστώντας τα μηχανήματα την πιο κατάλληλη επιλογή για κάθε λύση καθαρισμού. Από την απομάκρυνση σκουριάς, τον καθαρισμό του αυτοκινήτου, τους φράχτες και τα ποδήλατα μέχρι τα έπιπλα κήπου, τους τοίχους, τις τέντες και τα μπαλκόνια η Kärcher προσφέρει τον κατάλληλο εξοπλισμό για κάθε λύση και ανάγκη. Επιπλέον το εξάρτημα T-racer είναι ιδανικό για το γρήγορο καθαρισμό εξωτερικών χώρων όπως αυλές και τέντες, το σετ απόφραξης για τον καθαρισμό βουλωμένων φρεατίων και σωληνώσεων, το ειδικό κιτ αυτοκινήτου κάνει το αυτοκίνητο ξανά λαμπερό, ενώ η επέκταση κάνης καθαρίζει και τα πιο ψηλά σημεία του σπιτιού.

Σε συνδυασμό με χημικά καθαριστικά ανεπτυγμένα για κάθε αντίστοιχη εργασία καθαρισμού, τα πλυστικά μηχανήματα K Compact της Kärcher παρέχουν μία ολοκληρωμένη λύση αποτελεσματικού καθαρισμού, με ταχύτητα, ευκολία και σεβασμό στο περιβάλλον. 

Η σειρά K Compact της Kärcher είναι διαθέσιμη σε μία απίθανη προσφορά που μοιράζει χαμόγελα πατώντας ΕΔΩ