Για τον γιο του Κυπριανό που σκοτώθηκε στην τραγωδία στα Τέμπη μίλησε ο ιερέας πατέρας του, πάτερ Χριστόδουλος φανερά συγκινημένος. «Το παιδί μου ήταν ακέραιο» τόνισε και αποκάλυψε πως μαζί με την παπαδιά και τα παιδιά τους έπλυναν το σώμα του 23χρονου ενώ ανέφερε πως ο παππούς του νεαρού πριν το φονικό δυστύχημα είχε δει ένα «προφητικό» όνειρο.

«Το παιδί μου ήταν ακέραιο. Ούτε καμένος, ούτε ακρωτηριασμένος. Είχε μόνο μερικούς μώλωπες στο σώμα του» δήλωσε ο πάτερ Χριστόδουλος και πατέρας του 23χρονου Κυπριανού την Πέμπτη (9/3) στην εκπομπή «Πρωινό» που παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας την Πέμπτη (9/3).

«Είναι τραγικός αυτός ο θάνατος των παιδιών αλλά και πολύ δύσκολο για αυτούς που μένουν πίσω. Ο Κυπριανός ήταν μαζί με μία πολύ καλή κοπέλα και σχεδίαζαν το βυζαντινό τους γάμο τον Αύγουστο. Όταν διάβασα το βράδυ εκείνο πως έγινε αυτό το δυστύχημα, γνωρίζοντας ότι ο Κυπριανός έχει κόψει εισιτήριο, ήξερα ότι το παιδί μου έχει φύγει» επεσήμανε.

«Πλύναμε το νεκρό σώμα του Κυπριανού και τις πληγές του»

«Περίμενα να πάρω το σώμα του παιδιού μου, τους έλεγα ”δώστε μου έστω και κάτι από το παιδί μου για να το θάψω και να το τιμήσω” και εκείνοι μου έλεγαν ότι το παιδί μου ”ίσως να υπάρχει από τη μέση και πάνω”. Όταν άνοιξα το φέρετρό του, το παιδί μου ήταν ακέραιο, ούτε καμένος, ούτε ακρωτηριασμένος, είχε μόνο μερικούς μώλωπες στο σώμα του. Μαζί με την παπαδιά και τα υπόλοιπα παιδιά πλύναμε το νεκρό σώμα του Κυπριανού και τις πληγές του» ανέφερε ο πατέρας του Κυπριανού.

Ο πατέρας του 23χρονου κλείνοντας μίλησε για το«προφητικό» όνειρο που είχε δει ο επίσης ιερέας – παππούς του Κυπριανού. «Ο πατέρας μου και παππούς του Κυπριανού είναι και εκείνος ιερέας και όταν του ανακοινώσαμε την απόφαση του παιδιού να παντρευτεί, μας είπε πως είδε ότι προσπαθούσε να περάσει τα στέφανα στα παιδιά και ο Κυπριανός έλειπε. Προσπαθούσε να μας προετοιμάσει….» δήλωσε.