Στο Τυχερό είπαν συγγενείς και φίλοι το τελευταίο «αντίο» στην 28χρονη που εντοπίστηκε νεκρή στο χωριό Λευκίμη του Έβρου, με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος της, καθώς η κηδεία της έγινε το μεσημέρι.

Σύμφωνα με το evros-news.gr η σορός της 28χρονης μεταφέρθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τυχερού στις 14.00 και μία ώρα αργότερα έγινε η Εξόδιος Ακολουθία.

Επίσης, το Mega ανέφερε πως η Αστυνομία φέρεται να έχει αποκλείσει το γεγονός να υπήρξε επιπλέον άτομο στην περιοχή και ειδικά στη χαράδρα που εντοπίστηκε νεκρή η γυναίκα.

Παράλληλα, το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως η 28χρονη φέρεται να αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά και κυρίως τις τελευταίες ώρες πριν τον θάνατο της. Όλα θα ξεκαθαρίσουν από το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, το οποίο αναμένεται.

Τυχερό Έβρου – Κηδεία 28χρονης

Στην τελευταία της κατοικία οδηγήθηκε η 28χρονη από το #Τυχερό #Σουφλίου, η οποία βρέθηκε νεκρή, με καρφωμένο το μαχαίρι στο στήθος και εκδορές στα χέρια. Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στις στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τυχερού μέσα σε κλίμα βαθιάς θλίψης από τους κατοίκους του οικισμού και όχι μόνο. Θερμά συλληπητήρια στους οικείους της…Καλό Παράδεισο Βίκυ…https://pameevro.gr/

Posted by Pame Evro on Wednesday, February 22, 2023