Στόχος μιας ξενοδοχειακής μονάδας είναι να καταφέρει να μεγιστοποιήσει τα κέρδη της. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος είναι ανανεώνοντας τον εξοπλισμό της κουζίνας. Μια αποδοτική και συνάμα πλήρως λειτουργική κουζίνα, μπορεί να διευκολύνει και να αναβαθμίσει τον τρόπο που δουλεύετε.

Μεγιστοποιήστε το κέρδος απλά ανανεώνοντας τους επαγγελματικούς φούρνους, τα ψυγεία και όλες τις ηλεκτρικές συσκευές ή και ακόμα αλλάζοντας διαρρύθμιση στην κουζίνα σας ώστε να γίνει πιο παραγωγική και αυξήστε το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα.

Πλεονεκτήματα που κερδίζετε ανανεώνοντας τον εξοπλισμό της κουζίνας στο ξενοδοχείο σας

Η ανανέωση του εξοπλισμού κουζίνας στα ξενοδοχεία, είναι ζωτικής σημασίας προκειμένου να μειωθούν τα εργατικά έξοδα και τα κόστη πρώτων υλών, να αυξηθούν τα κέρδη και να γίνει πιο αποδοτική η επιχείρηση. Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά, ανάμεσα τους η καλύτερη ενεργειακή απόδοση και η μέγιστη λειτουργικότητα του χώρου.

1. Μείωση των λογαριασμών ενέργειας αναβαθμίζοντας την ενεργειακή απόδοση

Σημαντικό ρόλο στην μεγιστοποίηση των κερδών παίζει η εξοικονόμηση χρημάτων από τους λογαριασμούς ενέργειας. Αναβαθμίστε την ενεργειακή απόδοση ανανεώνοντας τον εξοπλισμό της κουζίνας του ξενοδοχείου σας και κερδίστε χρήματα μειώνοντας τους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας. Ένας σύγχρονος εξοπλισμός κουζίνας έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι πιο ενεργειακά αποδοτικός και να συμβάλλει άμεσα στην εξοικονόμηση ενέργειας και στην  μείωση των λογαριασμών. Με την αναβάθμιση σε πιο σύγχρονα, λειτουργικά και ενεργειακά αποδοτικά μοντέλα μειώνεται το κόστος λειτουργίας του ξενοδοχείου σας.

2. Μείωση των εργατικών εξόδων

Τα σύγχρονα μηχανήματα κουζίνας μειώνουν την ανάγκη για προσωπική εργασία, αλλά και την ανάγκη για μεγάλο αριθμό εξειδικευμένου προσωπικού καθώς προγραμματίζονται και παράγουν αυτοματοποιημένα φαγητό στην ίδια ακριβώς ποιότητα και με τον ίδιο τρόπο ανεξάρτητα με το ποιος τα διαχειρίζεται.

3. Η ανανέωση του εξοπλισμού της κουζίνας συμβάλλει στη μεγιστοποίηση του χώρου

Με την ανανέωση του εξοπλισμού μπορείτε να εστιάσετε και στην μεγιστοποίηση του χώρου της κουζίνας σας. Με έναν νέο εξοπλισμό κουζίνας μπορείτε να πετύχετε καλύτερη οργάνωση του χώρου και καλύτερη διάταξη, μεγιστοποιώντας έτσι την παραγωγικότητα και την απόδοση της κουζίνας σας. Η σωστή διάταξη του εξοπλισμού και των πραγμάτων σε μία κουζίνα συμβάλλει σημαντικά στην μείωση του χρόνου που απαιτείται για την προετοιμασία των γευμάτων και αυξάνει τα κέρδη του ξενοδοχείου σας. Όταν αναβαθμίζεται η κουζίνα με πιο σύγχρονα και συμπαγή μοντέλα, απελευθερώνεται πολύτιμος χώρος και βελτιώνεται η συνολική απόδοση των λειτουργιών της.

4. Βελτιώνεται η ποιότητα του φαγητού και αποτελεσματικά η εμπειρία των επισκεπτών

Η συνολική εμπειρία των επισκεπτών ενός ξενοδοχείου κρίνεται άμεσα από την ποιότητα του φαγητού που θα καταναλώσουν σε αυτό. Ανανεώνοντας τον εξοπλισμό της κουζίνας, εξασφαλίζεται καλύτερη λειτουργικότητα και απόδοση. Οι σεφ σας θα έχουν όλα τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζονται για να δημιουργήσουν ποιοτικό και νόστιμο φαγητό. Ένα υψηλής ποιότητας και νοστιμιάς γεύμα είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες και θα αυξήσει τον αριθμό αυτών που επιστρέφουν, μεγιστοποιώντας έτσι τα κέρδη του ξενοδοχείου σας. Η επένδυση σε νεότερα και προηγμένης τεχνολογίας μοντέλα συνάδει με την καλύτερη γευστική εμπειρία των επισκεπτών σας καθώς βελτιώνεται η ποιότητα του φαγητού.

Πως ο παλιός εξοπλισμός μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τα κέρδη σας

Ένας από τους πιο συνήθης τρόπους που χάνονται κέρδη σε ένα ξενοδοχείο είναι η χρήση παλαιότερων και πεπερασμένων εξοπλισμών κουζίνας. Ο παλιός εξοπλισμός κουζίνας είναι λιγότερο ενεργειακά αποδοτικός και λιγότερο αξιόπιστος με αποτέλεσμα να δαπανάτε περισσότερα χρήματα στη συντήρηση του. Οδηγεί σε αύξηση του κόστους και μείωση της παραγωγικότητας, γεγονός που επηρεάζει αρνητικά την απόδοση του ξενοδοχείου σας και την επίτευξη των στόχων σας. Η ανανέωση του εξοπλισμού επιτυγχάνεται η μέγιστη λειτουργικότητα και απόδοση της κουζίνας, αυξάνοντας τα κέρδη σας.

Υπάρχουν πολύ τρόποι αύξησης των κερδών του ξενοδοχείου. Οι πιο σημαντικές επενδύσεις που οφείλει να κάνει μία ξενοδοχειακή μονάδα, είναι η ανανέωση των φούρνων και των ψυγείων της κουζίνας. Βελτιώνουν τις καθημερινές λειτουργίες της κουζίνας και παρέχουν μία σειρά από οφέλη που βοηθούν στην άμεση αύξηση των κερδών ενός ξενοδοχείου και στη καλύτερη εμπειρία των επισκεπτών του.   

Οι καλύτεροι τύποι φούρνων που χρησιμοποιούνται σε αναβαθμισμένες κουζίνες

Επαγγελματικοί φούρνοι- Kitchen PRO

Οι τύποι επαγγελματικών φούρνων διαφέρουν ανάλογα με τις ανάγκες και τις παροχές που προσφέρει η κουζίνα σας. Η αναβάθμιση των φούρνων μιας κουζίνας θα αυξήσει την παραγωγικότητα και θα βελτιώσει τη λειτουργία της.

Φούρνοι Convection: Αυτοί οι φούρνοι χρησιμοποιούν έναν ανεμιστήρα για την κυκλοφορία του ζεστού αέρα, ο οποίος βοηθά στο να μαγειρεύετε το φαγητό πιο ομοιόμορφα και γρήγορα. Είναι ιδανικοί για ξενοδοχεία που πρέπει να παράγουν μεγάλες ποσότητες φαγητού σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Φούρνοι Combi steamers: Αυτοί οι φούρνοι συνδυάζουν τις λειτουργίες ενός συμβατικού φούρνου και ενός ατμομάγειρα, που επιτρέπει στους σεφ να μαγειρεύουν, να ψήνουν και να μαγειρεύουν στον ατμό πολλών ειδών τρόφιμα. Είναι ιδανικά για ξενοδοχεία που θέλουν να προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών στο μενού τους.

Φούρνοι πίτσας: Οι φούρνοι πίτσας είναι ειδικά σχεδιασμένοι για το μαγείρεμα πίτσας, μπορούν να φτάσουν σε υψηλές θερμοκρασίες και είναι εξοπλισμένοι με περιστρεφόμενη βάση και πέτρινη ή μεταλλική επιφάνεια που καθιστά δυνατό το ομοιόμορφο μαγείρεμα της πίτσας. Με την αναβάθμιση σε σύγχρονα, πιο προηγμένης τεχνολογίας μοντέλα, το φαγητό γίνεται πιο ποιοτικό και νόστιμο.

Φούρνοι μικροκυμάτων: Αυτοί οι φούρνοι χρησιμοποιούνται για το ζέσταμα και το γρήγορο μαγείρεμα των τροφίμων. Απευθύνονται σε ξενοδοχεία που παράγουν μεγάλες ποσότητες έτοιμου φαγητού σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Τύποι ψυγείων που συναντάμε σε αναβαθμισμένες κουζίνες ξενοδοχείων

Επαγγελματικά ψυγεία – Kitchen PRO

Ο τύπος του ψυγείου που θα επιλέξετε για τη κουζίνα του ξενοδοχείου σας, παίζει καθοριστικό ρόλο στην απόδοση και λειτουργικότητα της κουζίνας σας. Ένα σύγχρονο και προηγμένης τεχνολογίας ψυγεία, συμβάλλει σημαντικά στην συντήρηση και καλή ποιότητα των τροφίμων.

Όρθια ψυγεία θάλαμοι: Αυτά τα ψυγεία είναι ο πιο κοινός τύπος που χρησιμοποιείται στις κουζίνες ξενοδοχείων. Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και είναι ιδανικά για την αποθήκευση μεγάλης ποικιλίας ειδών τροφίμων, όπως κρέατα, γαλακτοκομικά και λαχανικά.

Λυόμενοι Ψυκτικοί θάλαμοι: Βρίσκονται συνήθως σε μεγάλα ξενοδοχεία και εστιατόρια. Παρέχουν άφθονο χώρο αποθήκευσης και είναι ιδανικά για την αποθήκευση μεγάλης ποσότητας τροφίμων.

Ψυγεία πάγκοι: Έχουν σχεδιαστεί για να τοποθετούνται οριζόντια και εκτός από την αποθήκευση τροφίμων χρησιμοποιούνται και ως πάγκοι εργασίας, ενώ στους περισσότερους μπορεί να τοποθετηθεί και νεροχύτης. Τα ψυγεία πάγκοι είναι ιδανικά για αποθήκευση χωρίς να χάνεται πολύτιμος χώρος εργασίας και επιτρέπουν την αποθήκευση και διαχωρισμό των τροφίμων ακριβώς από κάτω από την επιφάνεια που εργάζεται ο chef.

Ψυγεία βιτρίνες: Έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να φαίνονται τα τρόφιμα που αποθηκεύονται μέσα του, συνήθως επιδόρπια και ποτά, για να τα δουν και να επιλέξουν οι επισκέπτες σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

Αναβαθμίζοντας τα ψυγεία σας, εξοικονομείτε χρήματα από συντηρήσεις που θα χρειαζόταν να κάνετε σε ένα πιο παλιό και λιγότερο αξιόπιστο ψυγείο.

Αν ψάχνετε νέα ψυγεία για το ξενοδοχείο σας προτείνουμε επαγγελματικα ψυγεία απο την KitchenPro καθώς έχουν εκπληκτικές τιμές, μπορούν να σας καθοδηγήσουν στο σχεδιασμό ώστε να επενδύσετε τα χρήματά σας σωστά και φτιάχνουν ειδικά πακέτα προσφοράς μόνο για εσάς,

Η σημασία της επένδυσης σε νέο εξοπλισμό κουζίνας για ξενοδοχεία

Συμπερασματικά, μπορείτε να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη του ξενοδοχείου σας άμεσα και αποτελεσματικά απλά αναβαθμίζοντας τον εξοπλισμό της κουζίνας σας. Εξοικονομείτε χρήματα βελτιώνοντας την ενεργειακή απόδοση και κερδίζετε επιπλέον διαθέσιμο χώρο στη κουζίνα, καθιστώντας τη πιο λειτουργική και αποδοτική. Η αναβάθμιση των φούρνων και τον ψυγείων συμβάλει στην ομαλή λειτουργία της  κουζίνας και στην υψηλή ποιότητα των τροφίμων. Οι εμπειρία των επισκεπτών θα βελτιωθεί και θα αυξήσετε τα κέρδη σας.

Μην αφήνετε τον ξεπερασμένο εξοπλισμό κουζίνας να εμποδίζει το ξενοδοχείο σας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές του. Επενδύστε σε σύγχρονα, ενεργειακά αποδοτικά και προηγμένης τεχνολογίας μοντέλα και μεγιστοποιήστε τα κέρδη σας.

Στην Kitchenpro η οποία έχει σχεδιάσει και εξοπλίσει εκατοντάδες επαγγελματικές κουζίνες ξενοδοχείων, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να αναβαθμίσετε άμεσα και αποτελεσματικά τον εξοπλισμό της κουζίνας του ξενοδοχείου σας ενώ αναλαμβάνουμε να σχεδιάσουμε για εσάς μια αποδοτική κουζίνα σύμφωνα με τις ανάγκες σας και πάντα σε συνδυασμό με τους εγχώριους και διεθνείς κανονισμού υγιεινής. Η τεράστια ποικιλία προϊόντων εξοπλισμού κουζίνας που διαθέτουμε, θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τον κατάλληλο εξοπλισμό για την κουζίνας σας, εκτοξεύοντας τα κέρδη σας στα ύψη.