Δύσκολη είναι η κατάσταση σε αρκετούς δρόμους της Αττικής αυτή την ώρα εξαιτίας δύο τροχαίων που σημειώθηκαν το πρωί, αλλά και λόγω των ρυθμίσεων που έχουν τεθεί σε ισχύ εξαιτίας της κηδείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου σήμερα.

Ειδικότερα, υπάρχει μποτιλιάρισμα στη νέα εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της οδού Ιλισίων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, στην περιοχή της Κηφισιάς. Συγκεκριμένα, λίγο πριν τη γέφυρα Καλυφτάκη μια μηχανή συγκρούστηκε με λεωφορείο. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός της μηχανής και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Τροχαίο ατύχημα προκαλεί προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων και στη λεωφόρο Αθηνών στο ύψος της συμβολή με τη λεωφόρο Σχιστού στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.

Σύμφωνα με την τροχαία Αττικής, πρόβλημα υπάρχει αυτή την ώρα στους εξής δρόμους:

  • Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδος)
  • Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος)
  • Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος)
  • Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη )
  • Λ. Κηφισίας (άνοδος)
  • Λ. Κηφισίας (κάθοδος)

Καθυστερήσεις υπάρχουν και στην Αττική Οδό…

Κλειστοί δρόμοι

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΓΑΔΑ: Τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 και κατά τις ώρες 06:00 έως 14:00 θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις κατωτέρω οδούς του Δήμου Αθηναίων: Μητροπόλεως σε όλο το μήκος της, Αιόλου (στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ανδριανού και Ερμού) και Ερμού (στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αιόλου και Αθηνάς). Επιπλέον, από την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 22:00 έως τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 14:00’, απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων στις ανωτέρω οδούς.