Βυθισμένη στο πένθος είναι η Ντόρα Μπακογιάννη καθώς έφυγε από τη ζωή η καλή της φίλη και κουμπάρα, Τούλα Γωνιωγάκη – Παπαδάκη, η οποία για πολλά χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Η Τούλα Γωνιωτάκη – Παπαδάκη ήταν επιτυχημένη επιχειρηματίας στον χώρο του τουρισμού και σύζυγος του γιατρού Μανώλη Παπαδάκη, με τον οποίο απέκτησε τρεις γιους.

«Τούλα μου! Δε το πιστεύω! Τη μια στιγμή μηνύματα και γέλια και δυο ώρες μετά μήνυμα ότι έφυγες! Εσύ με τον απίστευτο δυναμισμό σου, το πάθος σου για τη ζωή, με το μπρίο σου, με τη μοναδική δραστηριότητα! Με την ατελείωτη αγάπη σου για όλους! «Αρνιά το Πάσχα, γαλοπούλες τα Χριστούγεννα, τα χρειάζονται, μη ξεχνάς είναι ορφανοί», έλεγες. Αφήνεις το Μανιό, το Μιχάλη, το Μανώλη, τον Κυριάκο τις εξαιρετικές νύφες, τα εγγόνια σου και όλους εμάς που σε αγαπήσαμε τόσο μα τόσο πολύ!!! Για μας θα είσαι πάντα εδώ!», έγραψε η Ντόρα Μπακογιάννη σε ανάρτηση της στο Instagram.

Έδινε χρόνια μάχη με τον καρκίνο

Την τελευταία της πνοή άφησε η Τούλα Γωνιωτάκη Παπαδάκη βυθίζοντας στο πένθος οικογένεια, συγγενείς και φίλους.

Η θανούσα σύμφωνα με το flashnews.gr έδινε χρόνια μάχη με τον καρκίνο ενώ ήταν γνωστή στην κοινωνία των Χανίων για την επιχειρηματική της αλλά και πολιτική της δράση στον χώρο της ΝΔ.

Πολύ στενοί ήταν οι δεσμοί της με τη βουλευτή Χανίων της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, με την οποία ήταν κουμπάρα.