Balm για γένια, χτένες για μούσι και ειδικά σχεδιασμένα σαμπουάν που θα ταιριάξουν στις ανάγκες της επιδερμίδας και της εμφάνισής σου είναι μόνο λίγα από τα προϊόντα γενειάδας που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις και να υποδεχτείς τα Χριστούγεννα και το νέο έτος με άλλον αέρα! Tip: Και για να μην αφήσεις το αγαπημένο crew εκτός παιχνιδιού, τα προϊόντα περιποίησης γενειάδας είναι μια ιδέα δώρου που δεν θα αφήσει κανέναν φίλο σου απεριποίητο και χωρίς το styling που αναζητά.

Step 1: Ο σωστός καθαρισμός θα θέσει τη βάση για μοναδική περιποίηση

Πρώτο βήμα της ρουτίνας σου: Καθαρισμός. Μην αμελείς αυτό το βήμα και ξεκίνησε με έναν σωστό καθαρισμό για να αποκτήσεις μια καθαρή και ενυδατωμένη γενειάδα. Αυτό, θα σε βοηθήσει να καθαρίσεις σε βάθος τα υπολείμματα από προϊόντα γενιών και styling. Έτσι, τα γένια θα σου παραμείνουν μαλακά όπως και η επιδερμίδα θα αποκτήσει την ενυδάτωση που της αξίζει.

Step 2: Balm ή Λάδι; Η απόφαση για έξτρα περιποίηση είναι στο χέρι σου

Δεύτερο και βασικό βήμα: Ενυδάτωση. Όποιο προϊόν για την περιποίηση γενειάδας και να προτιμάς το σίγουρο είναι πως μπορείς να βρεις ποικιλία επιλογών ανάμεσα σε balm, λάδι ή και κερί για την ειδική περιποίηση που αξίζει στο μουστάκι σου. Μην περιοριστείς σε υφή ή άρωμα και δοκίμασε κάτι διαφορετικό που θα πάει τις γιορτινές σου εμφανίσεις σε άλλο επίπεδο και ξέχνα όποια ρουτίνα είχες συνηθίσει να ακολουθείς μέχρι τώρα χωρίς αποτέλεσμα.

Step 3: Δώσε το styling που θες με το εργαλείο που θα σε διευκολύνει όσο κανένα

Τρίτο και βασικό βήμα: Styling. Τα Christmas events που ακολουθούν θα σε βρουν πιο ανανεωμένο από ποτέ χάρη στα σωστά εργαλεία styling που θα βρεις για όποιο τύπο γενειάδας και να έχεις. Χτένα ή βούρτσα, όποιο και να διαλέξεις αυτό που μετράει είναι να αποκτήσεις με λίγες κινήσεις ένα διαφορετικό look που θα ανανεώσει τη γενειάδα αλλά κατ’επέκταση και την ψυχολογία σου. Tip: Πάρε ιδέες styling παρακολουθώντας σχετικά βιντεάκια που κυκλοφορούν στα social media με απλές οδηγίες και γίνε ο hair expert που πάντα ονειρευόσουν.

Εμπιστεύσου το Men’s Care – Νο1 site για τον άνδρα