Μπορεί οι προβλέψεις για τον καιρό της επόμενης εβδομάδας να δίνουν μίνι καλοκαιράκι, σήμερα το πρωί όμως στο Νευροκόπι οι κάτοικοι ξύπνησαν στους -3,5 βαθμούς.

Σύμφωνα με το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr αρνητικές ελάχιστες θερμοκρασίες σημειώθηκαν σήμερα το πρωί, ιδιαίτερα σε περιοχές της Μακεδονίας. Οι χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες καταγράφηκαν σε Οχυρό Νευροκοπίου (-3,5), Νευροκόπι (-1,5), Περιθώρι Νευροκοπίου (-1,2), Φαράγγι Μοιρών Φλώρινας (-1,1), Παρανέστι Δράμας (-1,1), Βλάστη Κοζάνης (-0,7) και Μαυρολιθάρι Φωκίδας (0,4 βαθμοί).

ΕΜΥ: Ο καιρός για αύριο Πέμπτη 20/10

Γενικά αίθριος θα είναι αύριο ο καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ. Από το μεσημέρι στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις.Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα ανατολικά 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά έως 6, και στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα βόρεια τους 21 με 23 και στις υπόλοιπες περιοχές τους 24 με 25 και στα δυτικά κατά τόπους και τους 26 βαθμούς Κελσίου.