Συγκλονιστικά είναι όσα ανέφερε η 14χρονη που είχε πέσει θύμα απαγωγής στη Νίκαια την περασμένη Παρασκευή από πέντε άνδρες, καθώς ανέφερε ότι τη βίασαν υπό την απειλή όπλου.

Η ανήλικη κοπέλα με καλυμμένα χαρακτηριστικά και αλλοιωμένη φωνή μίλησε στο «Live News» και ανέφερε πως «μου έβαλαν δύο πιστόλια στο μυαλό. Απειλούσαν την ασφάλεια του μικρού μου αδερφού».

«Με βίασαν. Παρακαλούσα να μη μου κάνουν κακό», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον πρόεδρο του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστα Γιαννόπουλου «πέρασε φριχτή κατάσταση μαζί τους – 5 άνδρες – αυτές τις μέρες κακοποιήθηκε και σωματικά και σεξουαλικά» ανέφερε ο κ. Γιαννόπουλος στο Mega.

Το χρονικό της υπόθεσης

Την προηγούμενη Παρασκευή η 14χρονη μαζί με την αδερφή της πήγαιναν στο φούρνο της γειτονιάς όταν ένα αυτοκίνητο σταμάτησε και την άρπαξε.

Οι απαγωγείς της προσπάθησαν να την εκμεταλλευτούν και αναγκάστηκαν να την αφήσουν να φύγει λόγω της δημοσιότητας που πήρε το θέμα. Όπως είπε ο Κώστας Γιαννόπουλος, το κορίτσι βρέθηκε σε φρικτή κατάσταση, ενώ επιβεβαίωσε πως στόχος τους ήταν να ωθήσουν την ανήλικη στην πορνεία.

Το κορίτσι κατάφερε να πάρει τηλέφωνο την οικογένειά της το βράδυ της Τετάρτης λέγοντας τους ότι βρίσκεται στο Μαρκόπουλο. Οι γονείς της που την αναζητούσαν έσπευσαν στο σημείο και την παρέλαβαν.