Το δικό της «αντίο» στην Μάρθα Καραγιάννη η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών θέλησε να πει και η τελευταία σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού. Οι δυο γυναίκες εκτός από φίλες, ήταν και κουμπάρες, καθώς η Μάρθα Καραγιάννη μαζί με την καλή της φίλη Ντόρα Δούμα, είχαν βαφτίσει το γιο του Κώστα Βουτσά και της Αλίκης Κατσαβού.

Αρχικά, η Αλίκη Κατσαβού δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται ο μικρός Φοίβος, ο Κώστας Βουτσάς, η Ντόρα Δούμα και η Μάρθα Καραγιάννη και την συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Καλό ταξίδι Μάρθα Καραγιάννη! Ήσουν για μένα πρότυπο γυναίκας! Όταν με έφερε ο Κώστας στην παρέα εκπλήρωσα ένα παιδικό μου όνειρο, δεν ήξερα όμως ότι εκτός από λαμπρό αστέρι ήσουν τέτοιας ποιότητας άνθρωπος. Το χιούμορ σου, ο δυναμισμός σου, η θηλυκότητα κι η γενναιοδωρία σου αποκαλύφθηκαν πια μπροστά μου.

Είμαι τυχερή που μπορούσα να σε λέω αρχικά φίλη, μαζί με την Ντόρα (Δούμα) και κατόπιν κουμπάρες μας με τον Κώστα κι έπειτα νονές του Φοίβου. Νομίζω εκείνη η βραδιά στο Agora που σου έφαγε τις τηγανιτές πατάτες σου, σου έκλεψε και την καρδιά ο μικρός! Θέλει να έρθει και να σου φέρει λουλούδια το δυνατό μου αγόρι και να σε χαιρετήσει! Αντίο Μάρθα μου! Σε αγαπάμε και δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ! Ντόρα μου να’ χεις δύναμη και υγεία γιατί στο πρόσωπό σου θα βλέπουμε πια και εκείνη! Σε αγαπάμε!».

Στην συνέχεια η ηθοποιός, δημοσίευσε στα instastories της μια σειρά φωτογραφιών από τη βάφτιση του μικρού Φοίβου και νονές τη Μάρθα Καραγιάννη και τη Ντόρα Δούμα.