O νέος κύκλος του Certificate in Digital Marketing της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης με 140+ ώρες εκπαίδευσης και με τη διεθνή πιστοποίηση OMCATM ξεκινά στις 14 Σεπτεμβρίου.

Εάν θέλεις να ασχοληθείς επαγγελματικά με το digital marketing, αν είσαι επιχειρηματίας και θέλεις να προωθήσεις την επιχείρησή σου μέσα από online κανάλια, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα  Certificate in Digital Marketing της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης θα σου δώσει τις βασικές γνώσεις και τα απαραίτητα εργαλεία για να σχεδιάζεις και να εκτελείς μια στρατηγική digital marketing. 

10 λόγοι για να ξεκινήσεις σήμερα την καριέρα σου στο Digital Marketing με την Ελληνοαμερικανική Ένωση

  1. 140 υπερ-εντατικές ώρες ζωντανά στην αίθουσα με πρακτική και δοκιμασμένο syllabus μετά από 7 χρόνια συνεχούς υλοποίησης του προγράμματος και πάνω από 650 απόφοιτους
  2. 18 κορυφαία στελέχη της αγοράς με πραγματική εμπειρία στο digital marketing  σε εκπαιδεύουν σε αυτά που συμβαίνουν τώρα στο κλάδο
  3. Περισσότερη πρακτική σε συγκεκριμένες γνωστικές περιοχές (π.χ. PPC, Analytics, Content, Social Media Ads, SEO, Email, CRO, Reporting) που δεν λείπουν από καμία στρατηγική digital marketing 
  4. Βραβευμένο course για το Performance Marketing – γιατί τις καλές πρακτικές τις κάνουμε κι εμείς πράξη
  5. Ακαδημαϊκή υποστήριξη από το Hellenic American University, με προοπτική και για ακαδημαϊκές σπουδές στο αντικείμενο
  6. Το πρόγραμμα προσφέρει το ΚΔΒΜ της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, με αναγνώριση από το Υπ. Παιδείας και πιστοποιημένο κατά ISO 9001 για υπηρεσίες δια βίου μάθησης.
  7. Διδάσκεται στα Ελληνικά με όλο το υλικό στα Αγγλικά για μεγαλύτερη εξοικείωση με την διεθνή βιβλιογραφία και πηγές
  8. Περιλαμβάνει ασύγχρονο Module προετοιμασίας για την διεθνή επαγγελματική πιστοποίηση OMCA
  9. Το πρόγραμμα είναι υβριδικό: μπορείς να το παρακολουθήσεις ζωντανά εξ αποστάσεως
  10. Κλείσε την μοναδική προσφορά με -25% έως τις 7/9.

Το πρόγραμμα εξυπηρετεί: εργαζόμενους στο χώρο του Marketing, της Επικοινωνίας, των Πωλήσεων, ΜΜΕ και Δημοσίων Σχέσεων –  νέους επιχειρηματίες που θέλουν να αυξήσουν άμεσα τις πωλήσεις και την προβολή τη επιχείρησής τους στο διαδίκτυο – επιχειρηματίες που χρειάζονται να αξιολογήσουν τις υπηρεσίες digital marketing που λαμβάνουν από τρίτους, απόφοιτους σχολών ΑΕΙ-ΤΕΙ Marketing-Διοίκησης-Επικοινωνίας-Δημοσίων Σχέσεων-Πληροφορικής με κατεύθυνση σε marketing, πωλήσεις, επικοινωνία.

Ημέρες και ώρες: 14/9 – 16/12, 19.00-22.00 απογευματινές ώρες στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, Μασσαλίας 22 – Κολωνάκι και υβριδικά μέσω Zoom.  Προνομιακή τιμή συμμετοχής: 1.250 Ευρώ για εγγραφές μέχρι τις 7/9/2022.  

Ενημερώσου εδώ. 

Ελληνοαμερικανική Ένωση,

210-368090, [email protected]