Στο νοσοκομείο κατέληξε τραυματισμένο ένα 17χρονο κορίτσι από την συμπλοκή που σημειώθηκε στο live του Snik, με τον πατέρα της να σημειώνει πως της κόπηκε τένοντας, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να μείνει στο κρεβάτι για ένα μήνα.

«Ένα μήνα θα είναι στο κρεβάτι. Έχει κοπεί ένας τένοντας στο δάχτυλο και έχουν σημαδευτεί και τα δύο τα πόδια. Τα έχει σκίσει με τα τζάμια, όταν την έριξαν κάτω», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή Live News.

Μάλιστα, η μητέρα της κοπέλας μίλησε για το περιστατικό και είπε ότι «είναι παντού κομμένο το παιδί. Θα ταλαιπωρηθεί, ναι. Ένα παιδί που βρίσκεται εκείνη τη στιγμή εκεί και βλέπει γύρω του να συμβαίνουν όλα αυτά, εκείνη τη στιγμή δεν αντιλαμβάνεται το τι έχει γίνει και δεν κοιτάει το πώς ξεκίνησε. Κοιτάει το πώς θα γλιτώσει τη ζωή του, πού να μπει, που να κρυφτεί, είναι σε πανικό».

«Έχουν αναρτηθεί διάφορα δημοσιεύματα και με βίντεο και με το τι έχει γίνει εκεί, έχει έρθει και η αστυνομία, είναι γνωστό νομίζω το τι συνέβη και πώς ξεκίνησαν όλα και το τι έγινε στη διάρκεια», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Νέο βίντεο από την συμπλοκή

Η εκπομπή του Mega πρόβαλε ένα νέο βίντεο από το επεισόδιο που σημειώθηκε στο live του τράπερ και όπως φαίνεται, ένας νεαρός αρπάζει ένα μπουκάλι και με δύναμη να το ρίχνει. Χωρίς ίχνος δισταγμού για το κακό που μπορεί να προκαλέσει.

«Τραγούδησε αρκετή ώρα (ο Snik), κανα μισάωρο; Ήταν μια χαρά, εύθυμος. Πέταξαν ένα παγάκι πάνω στην σκηνή και ο ένας από τους δύο τράπερς θύμωσε και του είπε: “Ποιος πέταξε εδώ πέρα; Αν έχει το θράσος μας πει ποιος το έκανε” και του είπε ο Snik: “Όχι δεν χρειάζεται, αφού μας πληρώνει, δεν πειράζει”. Μετά από λίγο μάλλον κάποιος πέταξε σαμπάνια πάνω στη σκηνή και από εκεί κατέβηκαν και άρχισε η φασαρία», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Συνολικά λοιπόν, επτά άτομα τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της συμπλοκής, που μεταφέρθηκε και έξω από το κλαμπ, ώσπου έφτασαν οι πρώτοι αστυνομικοί στο σημείο.