Ένας υπερτυχερός έπαιξε τρία ευρώ και κέρδισε το ποσό των 12 εκατ. ευρώ κατά τη χθεσινή κλήρωση του Τζόκερ. Όπως έγινε γνωστό, το «χρυσό» δελτίο παίχτηκε στη Λάρισα, στο πρακτορείο ΟΠΑΠ (Φαρσάλων 61).

Ο Δημήτρης Παλαμίδας, ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ της οδού Φαρσάλων 61, ανέφερε σε δηλώσεις του ότι ο μεγάλος νικητής του ΤΖΟΚΕΡ αποτελεί πλέον το μοναδικό θέμα συζήτησης στη Λάρισα: «Τα τηλέφωνα δεν έχουν σταματήσει να χτυπούν ούτε λεπτό από το πρωί. Όλη η πόλη της Λάρισας συζητά για αυτό το γεγονός. Ενημερώθηκα χθες τηλεφωνικά το βράδυ από τον υπεύθυνο του ΟΠΑΠ πως ο νικητής είχε παίξει το δελτίο στο κατάστημά μας. Αρχικά δεν το πίστεψα, πείστηκα όμως όταν είδα τη σχετική ενημέρωση και πραγματικά χάρηκα πάρα πολύ. Μακάρι να έχει την υγεία του ο υπερτυχερός, όποιος κι αν είναι, και να χαρεί τα χρήματα με όποιον τρόπο το επιθυμεί», τόνισε κ. Παλαμίδας.

Το τυχερό κατάστημα στη Λάρισα

Ο Δημήτρης Παλαμίδας μίλησε και στο larissanet.gr: «Δεν έχει εμφανιστεί ο τυχερός» ανέφερε ο κ. Παλαμίδας, προσθέτοντας πως είναι η μεγαλύτερη επιτυχία για το πρακτορείο του.

Παράλληλα, δήλωσε ευτυχισμένος για το μεγάλο ποσό που έδωσε στον τυχερό.

Σε άλλο σημείο επισημαίνει ότι η επιλογή των αριθμών στο «χρυσό» δελτίο ήταν τυχαία…

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΟΠΑΠ Δημήτρης Παλαμίδας, όπου καταγράφηκε η τεράστια επιτυχία: