Απαλλακτικό είναι το βούλευμα για τον 27χρονο που καταγγέλθηκε από την 24χρονη Γεωργία Μπίκα στη Θεσσαλονίκη για βιασμό, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, σε δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου της πόλης.

«Έπλασε μια ιστορία με ηρωίδα θύμα την ίδια, διανθίζοντάς την κάθε φορά κατά το δοκούν με χονδροειδέστατα ψεύδη, ώστε να προσδώσει μεγαλύτερη αληθοφάνεια στην περιγραφή των γεγονότων, παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως θύμα βιασμού από τον κατηγορούμενο και όχι μόνον», ανέφερε η εισαγγελική πρόταση.

Η Γεωργία Μπίκα μετά τις εξελίξεις μοιράστηκε με ανάρτησή της τα συναισθήματά της: «Ενημερώθηκα για το βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης ότι δέχεται την απαράδεκτη εισαγγελική πρόταση να τεθεί η υπόθεση μου στο αρχείο.

Θα συνεχίσω τις προσπάθειές μου ασκώντας όλα τα ένδικα μέσα για να παραπεμφθεί η υπόθεση μου στο ακροατήριο για να τεθούν υπόψη των δικαστών όλα τα σοβαρά ζητήματα που μένουν αναπάντητα μέχρι σήμερα μπροστά σε μία ανοιχτή και δημόσια διαδικασία.

Είχα το Ψυχικό σθένος να βγω με το πρόσωπό μου δημόσια και να μιλήσω άμεσα για την κτηνωδία που βίωσα και κανείς δεν πρέπει να ξαναβιώσει. Υπόθεση μου βρίσκεται ακόμα σε πλήρη εξέλιξη. Με όλη μου την ψυχική δύναμη θα παλέψω μέχρι τέλους αναμένοντας τη δικαίωση. Ευχαριστώ όλους όσους με στηρίζουν».