Μήνυση εναντίον της ηθοποιού, Άννας Τσουκαλά, ετοιμάζει ο σκηνοθέτης του «Σασμού», Κώστας Κωστόπουλος, μετά την καταγγελία εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση. Όπως ανέφερε το πρωί της Δευτέρας στο «Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας, ο σκηνοθέτης της δραματικής σειράς του Alpha, ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση εναντίον της ηθοποιού για συκοφαντική δυσφήμιση.

«Είναι σε γνώση των συγκεκριμένων καταγγελιών και το περιβάλλον του λέει πως και για αυτή την περίπτωση σκοπεύει να κινηθεί νομικά για συκοφαντική δυσφήμιση. Όλα αυτά που υποστηρίζει η κα Τσουκαλά δηλαδή, δεν ισχύουν. Τον συκοφαντεί» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας μετά το 4.20:

Η Άννα Τσουκαλά, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη σειρά «Μη μου λες αντίο», μιλώντας χθες για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που βίωσε στην καριέρα της, ρωτήθηκε και για την καταγγελία της Έλενας Αθανασοπούλου σε βάρος του Κώστα Κωστόπουλου και είπε ότι «της είχε ριχτεί μέσα στο αυτοκίνητο» και «της φερόταν πολύ άσχημα στα γυρίσματα».

«Έμαθα για την υπόθεση της Έλενας Αθανασοπούλου. Με το συγκεκριμένο σκηνοθέτη η εμπειρία μου δεν ήταν καλή. Τον είχα γνωρίσει το 2006. Στην αρχή ήταν πολύ ευγενικός, μας είχε καλέσει και στο σπίτι του να φάμε με την οικογένειά του. Μετά μου είπε ότι πρέπει να σε πάω σπίτι με το αυτοκίνητο. Μέσα στο αυτοκίνητο μού ρίχτηκε. Του είπα ότι δε γίνονται αυτά τα πράγματα. Τρεις μήνες μου φερόταν πολύ άσχημα μέσα στα γυρίσματα, έκανε πρόστυχα αστεία. Ο κόσμος γελούσε και εγώ είχα τρελαθεί. Με απέλυσαν από το σίριαλ» είπε χαρακτηριστικά η Άννα Τσουκαλά.