Στα 2,1 εκατ. ευρώ ανέρχεται το μεγάλο έπαθλο που διεκδικούν οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ μετά και το νέο τζακ ποτ –  το έβδομο κατά σειρά – που σημειώθηκε χθες. Η επόμενη κλήρωση του παιχνιδιού, αντί για τη Μεγάλη Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 22:00, μαζί με την κλήρωση του ΛΟΤΤΟ.

Οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ έχουν προθεσμία έως τις 21:30 για να καταθέσουν τα δελτία τους, με δυνατότητα και για online συμμετοχή μέσα από το πλήρως ανανεωμένο tzoker.gr. Υπάρχει μάλιστα και η πασχαλινή προσφορά “1+1 Easter Offer” για όσους επιλέξουν να συμπληρώσουν το δελτίο τους διαδικτυακά. Μπαίνοντας στο tzoker.gr, οι παίκτες μπορούν να μάθουν περισσότερα για την προσφορά, για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Τυχερός 5άρης κέρδισε 153.476 ευρώ μέσω διαδικτύου 

Η χθεσινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ μπορεί να μην είχε μεγάλο νικητή, ανέδειξε όμως έναν τυχερό παίκτη στη δεύτερη κατηγορία, ο οποίος κέρδισε 153.476 ευρώ. Το τυχερό δελτίο κατατέθηκε διαδικτυακά, είχε 10 στήλες και κόστισε 5 ευρώ.

H online συμμετοχή στο ΤΖΟΚΕΡ, μέσα από το ολοκαίνουργιο tzoker.gr, έχει γίνει πλέον πιο διαδραστική και διασκεδαστική. Η ιστοσελίδα του παιχνιδιού προσφέρει στους παίκτες μια νέα ανανεωμένη εμπειρία, με εμπλουτισμένο περιεχόμενο, νέες δυνατότητες γρήγορης κατάθεσης δελτίου και αποκλειστικές online λειτουργίες.

Μεταξύ άλλων, οι παίκτες μπορούν να βρουν προσυμπληρωμένα δελτία τυχαίας επιλογής, να παίζουν και τους 20 αριθμούς ΤΖΟΚΕΡ με το πάτημα ενός κουμπιού, να συμπληρώνουν 12 στήλες ανά δελτίο και να επανακαταθέτουν το ίδιο δελτίο με ένα κλικ.

Στο νέο site, επίσης, οι παίκτες μπορούν να βρουν τα αποτελέσματα προηγούμενων κληρώσεων του ΤΖΟΚΕΡ, αλλά και να παρακολουθούν ζωντανά τις κληρώσεις του παιχνιδιού.