Η κοινωνική λειτουργός που είχε ελέγξει την καταγγελία κακοποίησης για την μικρή Τζωρτζίνα στη Πάτρα μίλησε στην εκπομπή «Tlive» και ανέφερε πως έλαβε αίτηση με το όνομα Δασκαλάκη και όχι Πισπιρίκου.

Η ίδια τόνισε ότι δεν θυμάται ακριβώς τι είχε συμβεί, γιατί έχουν περάσει χρόνια, όμως τόνισε πως υπάρχει η έκθεση που συνέταξε για το ένα εκ των τριών νεκρών παιδιών της Ρούλας Πισπιρίκου.

«Επειδή εγώ επικοινώνησα πριν, δεν μπορώ να θυμάμαι πριν οκτώ χρόνια αν πήγα εγώ. Είχα πολλές περιπτώσεις, δεν μπορώ να θυμάμαι τα ονόματα της κάθε οικογένειας. Πριν από λίγο επικοινώνησα με μία συνάδελφο που είναι ακόμα στην ομάδα προστασίας και της λέω: Ποια συνάδελφος πήγε τότε;” και μου είπε “μάλλον είχες πάει εσύ” εννοώντας εμένα», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, πρόσθεσε πως «δεν το θυμάμαι καθόλου, γιατί δεν ήταν σαν “Πισπιρίγκου” η αίτηση, αλλά σαν “Δασκαλάκη”. Δυστυχώς, ψάχνω από το πρωί να βρω το αρχείο μου και δεν το έχω, γιατί μετά από τόσα χρόνια δεν μπορώ να έχω αρχείο όλων αυτών των περιπτώσεων. Η έκθεση μου όμως υπάρχει στην ομάδα προστασίας ανηλίκων».

Σημειώνεται, ότι η καταγγελία έγινε 24 Αυγούστου του 2014 στο «Χαμόγελο του Παιδιού», με το Χαμόγελο» να ενημερώνει τον εισαγγελέα. Στις 8 Σεπτεμβρίου ενημερώθηκαν οι κοινωνικοί λειτουργοί, οι οποίοι πραγματοποίησαν επίσκεψη στο σπίτι στις 26 Σεπτεμβρίου του 2014, ενώ στις 8 ή 9 Οκτωβρίου ο φάκελος με την έκθεση για την Τζωρτζίνα έφτασε στην εισαγγελία Πατρών.