Εικόνες από το παιδικό δωμάτιο στο οποίο έμενε η Τζωρτζίνα το μεγαλύτερο από τα τρία κορίτσια που πέθαναν στην Πάτρα είδαν το φως της δημοσιότητας την Παρασκευή (11/3). Στον ίδιο χώρο είχε αφήσει την τελευταία της πνοή η αδερφή της Ίριδα.

Όπως μετέδωσε σήμερα το μεσημέρι η εκπομπή του Alpha «ΤLive» πρόκειται για το δωμάτιο που οι γονείς των κοριτσιών έφτιαξαν τον Ιούλιο του 2014 για την Τζωρτζίνα που γεννήθηκε στις 31 Οκτωβρίου του 2013.

Η μητέρα των κοριτσιών όταν ολοκληρώθηκε η διακόσμηση του δωματίου είχε ανεβάσει φωτογραφίες του στο Facebook για να μοιραστεί τη χαρά της. Όπως μάλιστα είχε αποκαλύψει ολόκληρο το δωμάτιο φτιάχτηκε από τα χέρια του συζύγου της.

Πρόκειται για ένα δωμάτιο με χαρούμενα χρώματα και συγκεκριμένα μοβ και πράσινο, γεμάτο πεταλούδες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής η μητέρα της Τζωρτζίνας στο post με το οποίο παρουσίασε το δωμάτιο της κόρης της έγραψε «Το νέο δωμάτιο της πεταλουδίτσας μας».

Στη λευκή ξύλινη πόρτα του δωματίου οι γονείς είχαν γράψει «Το δωμάτιο της πεταλούδας» ενώ και τα τζάμια είχαν βαφτεί σε ροζ και πράσινο χρώμα.

Στις φωτογραφίες διακρίνεται το κρεβάτι του κοριτσιού αλλά και μία συρταριέρα.

Η εκπομπή του Alpha παρουσίασε φωτογραφίες και από τον γάμο του ζευγαριού αλλά και από τον στολισμό της δεξίωσης. Η μητέρα και ο πατέρας των κοριτσιών ποζάρουν χαρούμενοι ενώ συγγενείς και φίλοι τους γράφους ευχές στο βιβλίο ευχών για την κοινή τους ζωή.