Βρισκόμαστε τρεις μήνες μακριά από το καλοκαίρι και πολλοί από εμάς ίσως να αγχώνονται λιγάκι παραπάνω για τη διατροφή μας και τις έως τώρα διατροφικές μας συνήθειες.

Ποτέ δεν είναι αργά όμως για να αλλάξουμε το διαιτολόγιο μας και κατ’ επέκταση το σώμα μας, με απώτερο σκοπό να βελτιώσουμε την υγεία μας.

Το να ξεκινήσει κανείς όμως φαντάζει πολλές φορές βουνό. Εδικά όταν δεν έχεις γνώση για το τι τροφές πρέπει να αποφύγεις, ποιές τροφές πρέπει να συμπεριλάβεις στη προσωπική σου διατροφή, ποιές ώρες να γευματίζεις κτλ.

Σε τέτοιες περιπτώσεις συνηθίζεται να συμβουλευόμαστε έναν διατροφολόγο προκειμένου να κάνουμε σωστή δουλειά. Πλέον, ο καθένας μας έχει τον «διατροφολόγο ΤΟΥ» διαθέσιμο και προσβάσιμο απλά με ένα κλικ! Γεγονός που κάνει τη διαδικασία πιο εύκολη από ποτέ!

Και αυτό διότι από τον Σεπτέμβρη του 2021 η ΑΒ Βασιλόπουλος πρόσθεσε στο site allazoumesinithies.ab.gr, μία νέα ενότητα που ονομάζεται «Ο Διατροφολόγος ΣΟΥ είναι εδώ» και η οποία αποτελείται από 3 διαφορετικές κατηγορίες: «Το διαιτολόγιό μου», «quiz» και «εξειδικευμένες συμβουλές», οι οποίες έχουν σκοπό να βοηθήσουν όλους εμάς που θέλουμε προτάσεις και συμβουλές για μία πιο ισορροπημένη διατροφή και ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από την κατηγορία «Το διαιτολόγιό μου» μπορείς να εισάγεις τα ατομικά σου στοιχεία όπως βάρος, ηλικία διατροφικές επιλογές κ.α. και ο αλγόριθμος θα σου προτείνει ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα διατροφής και συνταγών.

Και το καλύτερο είναι ότι στη συνέχεια το σύστημα παρέχει την επιλογή να ψωνίσεις τα προϊόντα που χρειάζεσαι ακριβώς για τις συνταγές της εβδομάδας, συγκεντρωμένα όλα σε μία σελίδα, αλλά και την δυνατότητα να κατεβάσεις το εβδομαδιαίο πλάνο των γευμάτων σου σε pdf.

Με το «Quiz» μπορείς να συγκρίνεις πόσο ισορροπημένη είναι η διατροφή σου και πόσο κοντά βρίσκεσαι στα πρότυπα της Μεσογειακής Διατροφής. Αφού η υπηρεσία, αποτελείται από στοχευμένα Quiz διατροφής και ψυχολογίας για να το προσδιορίσει.

Αν θεωρείς ότι η περίπτωση σου είναι λιγάκι πιο ιδιαίτερη, όπως για παράδειγμα αν είσαι έγκυος ή ακολουθείς ένα απαιτητικό πρόγραμμα άθλησης, τότε στις «Εξειδικευμένες συμβουλές» μπορείς να βρεις τις απαραίτητες συμβουλές για την περίπτωση σου.

Για έξυπνα tips, ιδέες, συνταγές και προτάσεις για μία πιο ισορροπημένη διατροφή και ζωή επισκέψου κι εσύ το site της ΑΒ και μάθε τα πάντα γύρω από το health, το sustainability και το wellbeing.

Τα διαιτολόγια, οι διατροφικές οδηγίες, τα τεστ και οι απαντήσεις τους αναφέρονται στο ευρύ κοινό, και έχουν διαμορφωθεί από την ομάδα διατροφολόγων της Hr Psychology Today σε συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος,  με βάση τις συστάσεις εθνικών και παγκόσμιων οργανισμών. Τα στοιχεία αυτά έχουν δημιουργηθεί για την ενημέρωση του χρήστη και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την επιστημονική διάγνωση ενός επαγγελματία υγείας.